Norges Fotballforbund

Norge møter Australia på Ullevaal 23. mars

Del

Tre dager senere venter Albania borte for herrelandslaget.

Til høsten er det oppstart av det nye konseptet Nations League, der gruppespillet går av stabelen fra september. To av Norges kamper i oppkjøringen er nå klare. Australia gjester Ullevaal 23. mars, mens Albania venter på bortebane tre dager senere.

- Det føles veldig bra å ha fått på plass to privatlandskamper i mars så god tid i forveien. Det er dessuten bra at vi både får en hjemme- og bortekamp som det antakeligvis også blir når Nations League starter i høst, sier landslagssjef Lars Lagerbäck.

- Motstanderlagene har litt ulik spillestil, og det vil også gi nyttig erfaring. Oppsummert kjennes dette som en bra start på våre forberedelser til høsten. Jeg håper vi sees på Ullevaal i mars og i hele 2018, fortsetter han.

Norge og Australia har møtt hverandre i to privatlandskamper tidligere. I 2004 endte det 2-2, mens Australia vant 1-0 i 1997.

Albania og Norge møttes i EM-kvalifiseringen til mesterskapet i 2000. Det endte 2-2 på Ullevaal og norsk 2-1-seier på bortebane. I VM-kvalifiseringen 2013 endte det 0-1 på Ullevaal og 1-1 i Albania.

Om Norges Fotballforbund

Norges Fotballforbund
Norges Fotballforbund
Sognsveien 75 J
Oslo

04420https://www.fotball.no