YouGov Norway

Norge er klar for knask eller knep

Del

Hver fjerde nordmann kommer til å ha godteri liggende klart til barn som går ”knask eller knep”. YouGov har undersøkt hvordan man planlegger å feire Halloween i Norge.

I Norge svarer hver tredje (34%) at de planlegger å feire Halloween på en eller annen måte og det vil i stor grad være til fordel for norske barn.

20 % skal ha godteri liggende klart for barn som går ”knask eller knep”. 9 % skal gå på halloween-fest og 8 % skal pynte hjemmet eller hagen med halloween-dekorasjoner. Halloween er for barn i Norge, og mange foreldre skal følge sine barn når de går ”knask eller knep”. 25 % med barn under 7 år og 12 % med barn over 7 år.

Halloween overgår allehelgensdag

Halloween er mer populært i Norge enn den norske merkedagen allehelgensdag, og 3 av 4 svarer at de ikke foretar seg noe spesielt på denne dagen. 12 % kommer til å besøke kirkegården eller kirken for å tenne lys og legge blomster på graver, mens 9 % tilbringer dagen med å minnes sine kjære som er gått bort.

Om undersøkelsen
Undersøkelsen er basert på intervju med 1013 nordmenn, som utgjør et nasjonalt representativt utvalg av personer i alderen 18+ år fra YouGov-panelet i perioden 9. – 15. oktober 2017. Kilde: YouGov.

For ytterligere informasjon:
Tove Keldsen, Nordic Marketing Manager
M: +45 3142 6154, E: tove.keldsen@yougov.com

Bilder

Om YouGov Norway

YouGov Norway
YouGov Norway
Møllergata 13
0179 Oslo

224 232 00https://yougov.no/

Følg saker fra YouGov Norway

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra YouGov Norway på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra YouGov Norway