Ving Norge

Nordmenns nye vinterfavoritt

Del

Mottoet på Kapp Verde er «No stress», og med charterreiser direkte til den afrikanske øynasjonen er et stressfritt paradis nærmere enn noen gang.

Det er sol og bad som står i sentrum på Kapp Verde. Ikke rart når strendene ser slik ut!
Det er sol og bad som står i sentrum på Kapp Verde. Ikke rart når strendene ser slik ut!

Kapp Verde ligger bare et par timer sør for Kanariøyene. Øya Sal, som Ving selger reiser til, består for det meste av fine strender, så øya er perfekt for nordmenn som vil ha en varm og solsikker ferie i vintermånedene.

– Her trenger du heller ikke å tenke på verken store tidsforskjeller eller jetlag, forteller informasjonssjef i Ving, Siri Røhr-Staff.

Avslappet atmosfære
Selv ble hun svært positivt overrasket over den lille øya, og den lille feriebyen Santa Maria, som hovedsakelig består av to parallelle brosteinsgater med restauranter, barer og små butikker.

– Sal har superfine strender, fantastisk hyggelige mennesker og et bra utvalg av restauranter. Her råder er en herlig miks av afrikanske, karibiske og europeiske tendenser og en lystig og avslappet atmosfære, sier hun.

Raskt vekst
Norges største reisearrangør åpnet salget for reiser til Kapp Verde i desemberl i fjor, men destinasjonen har allerede rukket å bli svært populær.

– Ja, salget har gått over all forventning. Det tar ofte litt tid å etablere nye reisemål, men det virker som om nordmenn har ventet på nye charteralternativ på vinteren, for bestillingene tikker inn, sier Røhr-Staff.

Direkte fly
Det er definitivt soling og bading som står i sentrum på Kapp Verde. Strendene er brede, finkornede og gyllengule med turkisblått vann – og de strekker seg rundt hele øya. Vannet er også mye varmere enn på Kanariøyene. Når du reiser med Ving flyr du direkte frem og tilbake, med unntak av et lite stopp i Gøteborg på utreisen for å plukke opp svenske gjester.

– I tillegg er du dekket av pakkereiseloven, og du kan glede deg over kunnskapsrike reiseledere i umiddelbar nærhet. Det er noen av fordelene med å bestille en charterreise, tipser Røhr-Staff.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Det er sol og bad som står i sentrum på Kapp Verde. Ikke rart når strendene ser slik ut!
Det er sol og bad som står i sentrum på Kapp Verde. Ikke rart når strendene ser slik ut!
Last ned bilde
Last ned bilde
Last ned bilde

Om Ving Norge

Ving Norge
Ving Norge
Dronning Eufemiasgate 16
0191 Oslo

915 08 888http://www.ving.no

Ving er Norges største reisearrangør med reiser til mer enn 170 reisemål i over 40 land. Ving arrangerer charterreiser, fleksible pakkereiser med rutefly, i tillegg til flybilletter og hotell for de som vil reise på egen hånd. Reisene selges via internett, telefon og i utvalgte reisebyråer over hele landet.

Ving Norge AS har 89 ansatte og over 400 000 reisende årlig. Ving Norge AS inngår i det internasjonale reisekonsernet Thomas Cook Group plc som er børsnotert i London.

Følg saker fra Ving Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Ving Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Ving Norge

Ving først med å klimakompensere alle flyreiser  16.4.2019 09:33:16 CESTPressemelding

Vinggruppen i Norden er de første blant de største reisearrangørene til å klimakompensere for utslippene fra samtlige flyreiser. Fra og med 29. april klimakompenserer de for 1,5 millioner gjesters flyreiser. Kompenseringen gjelder både når gjestene reiser med Vings eget flyselskap, Thomas Cook Airlines Scandinavia, og med andre flyselskap gjennom Ving. Parallelt fortsetter arbeidet med å minske klimapåvirkningen i hele selskapet.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom