Apollo

Nordmenn velger luksus på ferie

Del

Stadig flere nordmenn unner seg det lille ekstra på ferie: Salget av Apollos Exclusive-konsept har økt med over 20 prosent sammenliknet med fjoråret.

Atlantis the Palm
Atlantis the Palm

Når bare det beste er godt nok – det var det Apollo gikk ut fra da de valgte hoteller til sitt Exclusive-konsept. Hotellene er blant de mest luksuriøse, på noen av verdens mest ettertraktede reisemål. Nå melder reisearrangøren om en salgsøkning på over tjue prosent. Har nordmenn blitt snobbete turister?

- Nei, men vi har blitt mer kvalitetsbevisste enn prisbevisste når det gjelder ferier. For majoriteten av oss er ferien årets høydepunkt, og da stiller vi naturligvis også høye krav. Den moderne charterturisten vil ha fleksibilitet og frihet til å velge selv, en behagelig flyreise og ikke minst bo like godt, om ikke bedre enn vi gjør hjemme, sier Beatriz Rivera, PR-, og kommunikasjonsansvarlig i Apollo.

Reisearrangørens storsatsning på Dubai spiller en viktig rolle i salgsøkningen. Det eksotiske reisemålet huser noen av verdens mest eksklusive hoteller, og Apollos  strategiske samarbeid med flyselskapet Emirates har gjort det både enklere og rimeligere for nordmenn å feriere der.

Derfor velger vi luksus

Luksusferier er dermed ikke lenger forbeholdt de rikeste av oss. Apollo melder om en markant økning i salget av fire-, og femstjerners hoteller blant hele kundesegmentet, også barnefamilier, eldre og unge voksne. Reisearrangørens Exclusive-konsept rommer derfor alt fra unike boutique,- og designhoteller til store luksusresorts med gourmetrestauranter, spektakulære basseng og spaanlegg. Fellesnevneren er at alle har minimum fem stjerner og høy kundetilfredshet.

- Vi reiser mer enn aldri før; alle av ulike årsaker og med ulike mål for ferien. Noen reiser for å oppleve nye ting og utforske nye steder, andre for å unne seg et avbrekk fra en krevende hverdag. Uansett grunn ser vi at hotellet har fått en like viktig rolle som reisemålet i seg selv. For mange har hotellet blitt «det nye reisemålet» - og så vil vi jo gjerne vise at vi ikke bare har sett unike reisemål og hatt unike opplevelser, men at vi også har reist og bodd eksklusivt, sier Rivera.

Apollos Exclusive-hoteller finnes blant annet i Thailand, Dubai, på Kanariøyene og Hellas.

Mest populære hos Apollo akkurat nå:

1. Lopesan Villa del Conde Resort & Thalasso, Gran Canaria

2. Villa Cortés, Tenerife

3. Jumeirah Zabeel Saray, Dubai

4. Atlantis the Palm, Dubai

5. Katathani Phuket Beach Resort & Spa, Phuket

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Atlantis the Palm
Atlantis the Palm
Last ned bilde
Jumeirah Zabeel Saray
Jumeirah Zabeel Saray
Last ned bilde
Last ned bilde
Villa Cortes
Villa Cortes
Last ned bilde
Lopesan Villa del Conde
Lopesan Villa del Conde
Last ned bilde

Om Apollo

Apollo
Apollo
Kirkegata 15
0153 OSLO

+47 908 74 516http://www.apollo.no

Apollo er en av Nordens ledende reisearrangører med en million reisende i året. Vi arrangerer tradisjonelle pakkereiser, treningsreiser, cruise, storbyferier og fleksible pakkereiser der du selv velger reisemål, reiselengde og hotell.

Sammen med flyselskapet Novair, spesialistarrangørene Golf Plaisir, Lime Travel og Xtravel samt treningshotellet Playitas er Apollo en del av gruppen DER Touristik Nordic AB. Vi jobber aktivt med bærekraftige reiser og har vært Travelife-sertifisert siden 2016. Les mer på www.apollo.no.

Følg saker fra Apollo

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Apollo på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Apollo

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom