TUI Norge

Nordmenn kjøper reisegavekort for en halv million til jul

Del

Det blir stadig mer populært å gi reiser og opplevelser i julegave. Tall fra TUI viser at det vil ligge feriefristelser for nærmere en halv million under juletreet i år.

TUI - Voksende trend å gi reise i julegave
TUI - Voksende trend å gi reise i julegave

- De aller fleste av oss har det vi trenger av materielle ting og vi ser at å gi reiser og opplevelser blir mer og mer populært, sier Nora Aspengren, Kommunikasjonsansvarlig i TUI.  

Desember er høytid

Desember er høytid for kjøp av reisegavekort hos reisearrangøren TUI. De tre siste årene har nordmenn i gjennomsnitt handlet gavekort for 500.000 i julemåneden. Tall fra desember 2016 viser at beløpene varierer fra 10 kr til 15.000 kr, og i gjennomsnitt brukes ca 2900 kr per gavekort.

Spår vekst

-  Vi ser en voksende trend i å gi opplevelser og reiser i gave. Det være seg til jul eller til andre anledninger. Vi har derfor stor tro på at salget av denne typen gaver vil øke i tiden fremover, sier Aspengren. 

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

TUI - Voksende trend å gi reise i julegave
TUI - Voksende trend å gi reise i julegave
Last ned bilde
TUI - Voksende trend å gi reise i julegave
TUI - Voksende trend å gi reise i julegave
Last ned bilde

Lenker

Om TUI Norge

TUI Norge
TUI Norge
Professor Kohtsvei 108
1368 Stabekk

08100http://www.tui.no

TUI Norge er i dag en del av TUI Nordic, og er med en markedsandel på 20 % den største aktøren på det nordiske reisemarkedet. TUI Norge ble etablert i 1973 og tilbyr pakkereiser, fly og cruise. Noen av våre mest populære reisemål er Kanariøyene, Hellas og Italia. TUI Nordic består av reisearrangørene TUI Norge, TUI Sverige, TUI Danmark, TUI Finland, flyselskapet TUI fly Nordic, Nazar og WonderCruises.

Følg saker fra TUI Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra TUI Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra TUI Norge

Opplevelser og følelser spiller hovedrollen i TUIs nye kampanje11.1.2019 08:00Pressemelding

Helt siden navnendringen for 2 år siden har TUIs Nordiske markedsavdeling jobbet med å ivareta merkevarekjennskapen i Norge, noe de har lykkes med. TUIs merkevarekjennskap ligger i dag høyere enn kjennskapen til Star Tour før navneendringen. Nå tar selskapet neste steg i sin kommunikasjonsstrategi og det er gode opplevelser, ekte relasjoner og følelser som står i sentrum. Fra januar 2019 tas det nordiske konseptet ut i hele Europa – Uansett hvem du er og hvor du vil reise, så har TUI en reise for deg.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom