Nordmenn kårer TV 2 til den beste fotballkanalen

Del

TV 2 knuser konkurrentene når nordmenn blir spurt om hvilken kanal som har de beste fotballsendingene. Øyvind Alsaker kåres til den mest populære fotballkommentatoren.

I en landsrepresentativ meningsmåling om Eliteserien, som analysebyrået Opinion har gjennomført for Unibet, svarer 40 prosent av de spurte at TV2 har de beste fotballsendingene. 

-TV2 er nordmenns favorittkanal for fotball med svært god margin, forteller PR Manager for Unibet Norge, Steffen Løvholen.

- Fire av ti foretrekker TV 2, noe som gjør dem mer populære enn NRK, Viasat og Eurosport til sammen. TV 2 er faktisk er nesten dobbelt så populære som NRK, og ned til Discovery og Eurosport er forskjellen enorm, forklarer Løvholen.

I følge undersøkelsen kan mye av forskjellen i popularitet begrunnes med kommentatorene, der TV 2 dominerer på alle fronter.

- Nordmenn utroper Øyvind Alsaker til den suverent mest populære kommentatoren, og han er fire ganger mer populær enn Viasats Roar Stokke på andreplass. Blant ekspertkommentatorene er det ganske jevnt mellom Erik Torstvedt på førsteplass og Egil "Drillo" Olsen på andreplass, men blant "topp fem" på rankingen er hele fire ekspertkommentatorer fra TV 2. Det er nærliggende å tro at mye av årsaken til kanalens popularitet ligger i deres dyktige og populære stall av kommentatorer, sier SteffenLøvholen.

Resultater, Unibets Eliteserie-undersøkelse

Beste fotballkanal

TV2 – 41%

NRK – 24%

Eurosport/Discovery – 7%

Viasat – 6%

Beste hovedkommentator:

Øyvind Alsaker (TV2) – 25%

Roar Stokke (Viasat) – 6%

Kasper Vikestad (TV2) – 6%

Olav Traaen (NRK) – 5%

Christian Nilsen (NRK) – 4%

Kenneth Fredheim (Eurosport/Discovery) – 3%

Marius Skjelbæk (TV2) – 3%

Beste ekspertkommentator:

Erik Thorstvedt (TV2) – 21%

Egil ”Drillo” Olsen (NRK) – 19%

Jesper Mathiesen (TV2) – 10%

Brede Hangeland (TV2) – 10%

Petter Myhre (TV2) – 8%

 

For ytterligere informasjon:

Steffen Løvholen
PR Manager Norge
(+47) 482 98 980
steffen.lovholen@kindredgroup.com

 

Om Unibet

UnibetFølg saker fra Unibet

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Unibet på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Unibet