Cappelen Damm AS

Nordisk råds litteraturpris-vinner "Morderens ape" er nå ute på norsk. Forfatteren kommer til Lillehammer.

Del

Jakob Wegelius' "Morderens ape" vant i 2015 Nordisk råds barne- og ungdomslitteraturpris. Nå er boka å få i norsk oversettelse ved Bodil Engen. Forfatteren kommer til Norsk litteraturfestival på Lillehammer og kan treffes der.

Jakob Wegelius: Morderens ape
Jakob Wegelius: Morderens ape

Om Morderens ape:
Det er natt i Lisboas havn. I gasslyktenes skinn løper en mann for livet. Hans navn er Alphonse Morro og han bærer på en hemmelighet som mektige krefter til beskytte for enhver pris.

Forfølgeren nærmer seg. Og tar ham igjen. Kampen er over på noen øyeblikk. Morro faller over kaikanten og forsvinner i elven Tejos svarte strømmer.

Snart hviskes det i natten om at et mord har blitt begått. Men det spres også et annet og enda mer skremmende rykte: et sted blant havnekvarterets gater og smug gjemmer det seg en gal og blodtørstig menneskeape.

Det er morderens ape.

Morderens ape er en frittstående fortsettelse på den kritikerroste Legenden om Sally Jones. Begge bøkene har vunnet Augustprisen, i tillegg til at Morderens Ape også vant Nordisk Råds barne – og ungdomslitteraturpris i 2015.

Jakob Wegelius er på Lillehammer 24.-26. mai, ta kontakt for mer informasjon.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Jakob Wegelius: Morderens ape
Jakob Wegelius: Morderens ape
Last ned bilde
Jakob Wegelius: Morderens ape
Jakob Wegelius: Morderens ape
Last ned bilde

Om Cappelen Damm AS

Cappelen Damm AS
Cappelen Damm AS
Akersgata 47/49
0180 Oslo

21 61 65 00http://www.cappelendamm.no

Cappelen Damm er Norges største forlag. Forlaget utvikler, formidler, selger og distribuerer kunnskap, kultur og leseopplevelser til voksne og barn. Utgivelsesprogrammet karakteriseres av bredde og mangfold med mer enn 1500 nye utgivelser årlig.

Les mer om Cappelen Damm | Nett-TV | Podcast | YouTube

Følg saker fra Cappelen Damm AS

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Cappelen Damm AS på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Cappelen Damm AS

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom