NOKAS

Nokas med nytt oppkjøp i det svenske sikkerhetsmarkedet

Del

Familieforetaket Låsmekano Säkerhetscenter blir en del av Nokas i Sverige. Nokas gjør med dette sitt 74. oppkjøp og fortsetter den planlagte veksten i det svenske markedet.

På bildet: Lena Goldmann, Thomas Engström, Charlotte Engström og Håkan Olsson
På bildet: Lena Goldmann, Thomas Engström, Charlotte Engström og Håkan Olsson

Gjennom oppkjøpet styrker Nokas totaltilbudet sitt til Øresund regionen. Låsmekano har en stor mekanisk virksomhet som kompletterer Nokas sitt produktsortiment innen tekniske sikkerhetsprodukter. Låsmekano omsetter i dag for SEK 13 millioner og har 6 ansatte.

Oppkjøpet medfører at Nokas også blir en tydeligere leverandør å regne med både i Skåne og i södra Halland.


- Vi gleder oss over å ta i mot et så velrennomert selskap som Låsmekano, sier Lena Goldmann, regionsjef i Nokas Teknik i Sverige. Vi har en visjon om å vokse i det svenske sikkerhetsmarkedet også på tekniske leveranser. Nå blir vi et enda mer naturlig valg for våre kunder i region sør.   

- Salget av Låsmekano til Nokas er et steg i riktig retning for å kunne foredle både vårt og Nokas sitt tilbud innen komplette og komplekse sikkerhetssystemer innen lås og alarmteknologi, sier Låsmekano sine tidligere eiere, Charlotte og Thomas Engström.

Om Låsmekano
Låsmekano AB startet sin virksomhet i 1939 og har i 36 år blitt drevet som et familieforetak. 2. generasjon overtok driften i 2004. Låsmekano er et autorisert låsesmedfirma og medlem i Svenska Låssmeders Riksförbund.

Nøkkelord

Bilder

På bildet: Lena Goldmann, Thomas Engström, Charlotte Engström og Håkan Olsson
På bildet: Lena Goldmann, Thomas Engström, Charlotte Engström og Håkan Olsson
Last ned bilde

Om NOKAS

NOKAS
NOKAS
Træleborgodden 6
3112 Tønsberg

02580http://www.nokas.no

Nokas er et ledende sikkerhetskonsern med virksomhet i Norge, Sverige og Danmark. Selskapet ble etablert i 1987 og forventer i 2017 en omsetning på ca. NOK 4,6 milliarder. Nokas konsernet har ca. 9000 medarbeidere fordelt på 3 divisjoner: Cash Handling, Security og Systems. Vi leverer sikkerhets- og kontanthåndteringsløsninger til kunder i hele Norden. Som totalleverandør spenner våre leveranser seg fra vakttjenester, tekniske sikkerhetsløsninger, industri- og sikkerhetsberedskap til verdi- og kontanthåndtering.

Følg saker fra NOKAS

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra NOKAS på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra NOKAS

Olav Thon gruppen (OTG) signerer ny betydelig sikkerhetsavtale med Nokas verdt flere hundre millioner25.9.2017 12:31Pressemelding

- Vekterne er uvurderlige for oss. Ukentlig opplever vi at de er involvert i hendelser som krever ekstra oppmerksomhet og innsats på våre kjøpesentre og hoteller. Senest i sist uke hadde vi blant annet to tilfeller hvor vekternes kunnskap om livreddende førstehjelp kombinert med et årvåkent blikk trolig bidro til å redde menneskeliv. sier sikkerhetssjef Ola Stavnsborg i OTG.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom