NOKAS

Nokas i Danmark har fått de to sikreste tellesentralene i Europa

Del

- Det er med glede og stolthet vi nå kan offentliggjøre at Nokas sine nye tellesentraler i Danmark har blitt sertifisert i henhold til sikkerhetsbransjens standard DS3999. Nå har Nokas de to best sikrede tellesentralene i hele Europa, sier en fornøyd Nokas sjef i Danmark, Peter Junge.

Begge tellesentralene er utstyrt med det mest moderne sikkerhetutstyret som er å oppdrive.

- Via sertifiseringen kan vi nå dokumentere at både våre kunders verdier og våre ansattes sikkerhet er ivaretatt på beste måte. Nå er vi klare til å vokse videre i det danske markedet på en sikker og effektiv måte, sier Junge.

Nokas opererer nå fra en totalt nybygget verdihåndteringssentral vest for Storebælt utenfor Århus. I tillegg har Nokas modernisert Den Kgl. Mønts tidligere bygning i Brøndby i nærheten av København. Ombygningen i Brøndby har pågått siden 2015. Her ligger også administrasjonen for den danske delen av virksomheten.

- Kontantene vil bestå i lang tid fremover, og vi har klare forretningsmessige mål om å gå lenger inn i verdikjeden i det danske kontanthåndteringsmarkedet. Med våre to nye moderne tellesentraler i Danmark er vi klare til å ta nye markedsandeler mer enn noengang, sier konsernsjef i Nokas Heine Wang.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om NOKAS

NOKAS
NOKAS
Træleborgodden 6
3112 Tønsberg

915 02580http://www.nokas.no

Nokas er et ledende sikkerhetskonsern med virksomhet i Norge, Sverige og Danmark. Selskapet ble etablert i 1987 og forventer i 2017 en omsetning på ca. NOK 4,6 milliarder. Nokas konsernet har ca. 9000 medarbeidere fordelt på 3 divisjoner: Cash Handling, Security og Systems. Vi leverer sikkerhets- og kontanthåndteringsløsninger til kunder i hele Norden. Som totalleverandør spenner våre leveranser seg fra vakttjenester, tekniske sikkerhetsløsninger, industri- og sikkerhetsberedskap til verdi- og kontanthåndtering.

Følg saker fra NOKAS

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra NOKAS på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra NOKAS

Tror på ytterligere vekst i Finland etter beslutning i det finske finanstilsynet30.1.2018 10:40Pressemelding

Med virkning fra januar 2016, endret det finske finanstilsynet reglene, hvor bankene tidligere kunne ta høyere gebyrer ved uttak på Nokas sine minibanker enn det bankenes eget selskap Automatia gjorde. Regelendringen åpnet det finske kontanthåndteringsmarkedet for Nokas, som på dette tidspunkt hadde rundt 50 minibanker utplassert i Finland. Etter at Nokas i fjor vant kontrakten med S-Group om utplassering av 350 minibanker, klaget bankene inn regelendringen. Nå har bankene fått avslag, etter at saken også har vært oppe til diskusjon i det finske parlamentet. - Nå tror vi på ytterligere vekst, sier konsernsjef Heine Wang i Nokas.

Spennende muligheter for Nokas i Danmark etter beslutning i det danske Konkurrancerådet8.1.2018 14:13Pressemelding

I fjor solgte en gruppe danske banker Bankernes Kontantservice (BKS) virksomheten til Loomis. Med på kjøpet fikk Loomis en klausul som forpliktet bankene til å fortsette å kjøpe verdihåndteringstjenester av Loomis i 3 år og fem måneder. Nå har en nylig beslutning i det danske Konkurrancerådet opphevet denne klausulen. - Dette åpner det danske markedet og er den beste julegaven vi kunne fått, sier en fornøyd Nokas Danmark direktør, Peter Junge.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom