NOKAS

Nokas blir ny sikkerhetsleverandør til Saab konsernet

Del

Nokas har på ny inngått en ny stor sikkerhetsavtale i Sverige. Denne gang er det Saabkonsernet som velger Nokas. Avtalen omfatter vakttjenester og tekniske sikkerhetsleveranser til selskapets 45 lokasjoner i Sverige samt en rekke lokasjoner rundt i verden.

Nokas starter implementeringsfasen omgående for raskt å kunne sette seg inn i Saabs komplekse virksomhet og for å forberede overtakelsen og ansvaret for sikkerhetsleveransene fra 1.april 2017.

Nylig ble Nokas tildelt oppdraget med å bemanne sikkerhetskontrollen på Arlanda Airport. Samlet sett har Nokas i Sverige den siste uken tilegnet seg nye kontrakter til en verdi av rundt SEK 2,6 milliarder

- Vi er veldig stolte over å ha fått det prestisjefylte oppdraget om å levere vakttjenester og tekniske sikkerhetssystemer til Saab, sier VD i Nokas Security, Anders Lönnebo. Nokas bygger nå opp en samordnet kundespesifikk organisasjon for oppdraget hvor vi kommer til å rekruttere minst 100 nye vektere og 40 sikkerhetsteknikere for å løse oppdraget, sier han.

- Saab stiller høye krav til sikkerhet og vi er fornøyd med valget av leverandør. Vi er overbevist om at Nokas kommer til å utvikle sikkerhetsoppdraget på en positiv måte, sier eiendomsdirektør i Saab AB, Torbjörn Nibelius. Nokas sin brede erfaring innen store og komplekse oppdrag gjør at vi kjenner oss trygge med Nokas som sikkerhetsleverandør til alle våre lokasjoner i Sverige og i verden for øvrig, sier han.

Konserndirektør i Nokas, Vidar Berg er fornøyd med utviklingen i Sverige:

- Jeg gleder meg over å se at tiltakene vi har satt i gang i Sverige nå begynner å få synlige effekter, sier Vidar Berg. Årsaken til at vi lykkes med Saab er at vi fremstår som totalleverandør som blant annet leverer både vakttjenester, teknikk og alarmstasjonstjenester i samme avtale med ett kontaktpunkt for kunden. Saab har hatt samme leverandør i nærmere 30 år. Det er positivt for Nokas at vi blir valgt ut i fra at vi kan levere moderne teknologi, innovative løsninger med god kvalitet, og ikke minst at vi kan levere våre tjenester Worldwide gjennom strategiske samarbeidsavtaler internasjonalt, avslutter han.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om NOKAS

NOKAS
NOKAS
Træleborgodden 6
3112 Tønsberg

915 02580http://www.nokas.no

Nokas er et ledende sikkerhetskonsern med virksomhet i Norge, Sverige og Danmark. Selskapet ble etablert i 1987 og forventer i 2017 en omsetning på ca. NOK 4,6 milliarder. Nokas konsernet har ca. 9000 medarbeidere fordelt på 3 divisjoner: Cash Handling, Security og Systems. Vi leverer sikkerhets- og kontanthåndteringsløsninger til kunder i hele Norden. Som totalleverandør spenner våre leveranser seg fra vakttjenester, tekniske sikkerhetsløsninger, industri- og sikkerhetsberedskap til verdi- og kontanthåndtering.

Følg saker fra NOKAS

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra NOKAS på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra NOKAS

Tror på ytterligere vekst i Finland etter beslutning i det finske finanstilsynet30.1.2018 10:40Pressemelding

Med virkning fra januar 2016, endret det finske finanstilsynet reglene, hvor bankene tidligere kunne ta høyere gebyrer ved uttak på Nokas sine minibanker enn det bankenes eget selskap Automatia gjorde. Regelendringen åpnet det finske kontanthåndteringsmarkedet for Nokas, som på dette tidspunkt hadde rundt 50 minibanker utplassert i Finland. Etter at Nokas i fjor vant kontrakten med S-Group om utplassering av 350 minibanker, klaget bankene inn regelendringen. Nå har bankene fått avslag, etter at saken også har vært oppe til diskusjon i det finske parlamentet. - Nå tror vi på ytterligere vekst, sier konsernsjef Heine Wang i Nokas.

Spennende muligheter for Nokas i Danmark etter beslutning i det danske Konkurrancerådet8.1.2018 14:13Pressemelding

I fjor solgte en gruppe danske banker Bankernes Kontantservice (BKS) virksomheten til Loomis. Med på kjøpet fikk Loomis en klausul som forpliktet bankene til å fortsette å kjøpe verdihåndteringstjenester av Loomis i 3 år og fem måneder. Nå har en nylig beslutning i det danske Konkurrancerådet opphevet denne klausulen. - Dette åpner det danske markedet og er den beste julegaven vi kunne fått, sier en fornøyd Nokas Danmark direktør, Peter Junge.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom