AF Gruppen

Nok et skoleoppdrag til AF Gruppen

Del

AF Gruppen (AFG) er av Halden Kommune innstilt for tildeling av totalentreprisekontrakt for byggingen av Idd skole.

Kontrakten omfatter nybygg av 1-7, 3 parallell skole barneskole i massivtre dimensjonert for 588 elever. Den nye skolens bruttoareal vil være på 6.700 m2. Kontrakten omfatter også opparbeidelse av de tilhørende utearealene. Skolen skal tilfredsstille Energiklasse A.
 
Avtalen er en totalentreprisekontrakt med verdi ca. MNOK 173 ekskl. mva.

Arbeidene starter i juni 2017 og skolen vil stå ferdig til skolestart i 2018.

- Vi er stolte og glade for at vår byggvirksomhet i Østfold vinner sitt tredje skoleprosjekt på kort tid. Halden er et viktig marked, og vi ser fram til å bygge Idd skole i tett samarbeid med kunden, sier Morten Grongstad, konsernsjef i AF Gruppen.

Kontakter

Bilder

Om AF Gruppen

AF Gruppen
AF Gruppen
Innspurten 15
0603 Oslo

+47 22 89 11 00http://www.afgruppen.no

AF Gruppen er et entreprenør- og industrikonsern. Konsernet omsatte for 12 mrd kroner i 2016 og har i dag ca 3100 medarbeidere. AF Gruppen  er notert på Oslo Børs (AFG).

AF driver prosjektindustri i hele landet innenfor eiendom, bygg, anlegg, offshore, miljø og energi. Helt siden selskapet ble etablert har AF vært uavhengig og stolt på egen kraft og kompetanse til å løse komplekse utfordringer. Entreprenørånden i AF har vært preget av en evne og vilje til å tenke litt Annerledes og å finne bedre og mer Fremtidsrettede måter å skape verdier på.

www.afgruppen.no

Følg saker fra AF Gruppen

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra AF Gruppen på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra AF Gruppen

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom