Cappelen Damm AS

Nok en tragisk barnesak viser mangelen på kunnskap om barns rettigheter

Del

Nok en tragisk barnesak viser mangelen på kunnskap om barn og barns rettigheter blant helsearbeidere, skolefolk, politikere og andre sentrale samfunnsaktører uten juridisk bakgrunn.

Advokat Thea W. Totland, spesialist på barns rettigheter, har med sin bok, Barneadvokaten, laget en oppslagsbok for yrkesgrupper som på ulikt vis befatter seg med barn. Boken tar opp de vanligste spørsmålene knyttet til barn og jus, fra helsetematikk til skolespørsmål. Thea W. Totland er også medansvarlig for Stiftelsen barnas rettigheter, som arbeider for å styrke barns rettsstilling i det norske samfunn: http://www.barnasrettigheter.no/.

Anmeldereks. av boken kan fås ved henvendelse til: anne.ostgaard@cappelendamm.no

Kontaktinfo til forfatter: thea@totland.no / Mobil: 90014075 | Arbeid: 22702446

Nøkkelord

Bilder

Om Cappelen Damm AS

Cappelen Damm AS
Cappelen Damm AS
Akersgata 47/49
0180 Oslo

21 61 65 00http://www.cappelendamm.no

Cappelen Damm er Norges største forlag. Forlaget utvikler, formidler, selger og distribuerer kunnskap, kultur og leseopplevelser til voksne og barn. Utgivelsesprogrammet karakteriseres av bredde og mangfold med mer enn 1500 nye utgivelser årlig.

Les mer om Cappelen Damm | Nett-TV | Podcast | YouTube

Følg saker fra Cappelen Damm AS

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Cappelen Damm AS på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Cappelen Damm AS

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom