nLogic

nLogic feirer kvinnedagen med å annonsere at en ny dame er ansatt, velkommen Martine!

Del

1. mars. startet Martine Jacobsen Mørk som ny account manager i nLogic. Hun blir en del av salgsteamet for offentlig sektor, sammen med Jacob Fehn og Eirik Børke. Med stadig nye anbud som skal besvares, og vinnes, styrkes nå teamet i takt med veksten.

Martine er 25 år, født og oppvokst i Oslo. Hun har tidligere jobbet i DNB, og var klar for ny bransje og nye utfordringer.
- Jeg var klar for forandring, og ser frem til å jobbe i en ny og spennende bransje hvor det stadig skjer endringer.

Martine har erfaring med rådgivning, og ser frem til å møte eksisterende og nye kunder og skape nye kunderelasjoner. Hun har bokstavelig talt fått en kickstart, rett på 2 dagers intern utviklingsworkshop med nLogics salgsavdeling, nLogic Juniper Networks Day førstkommende torsdag, og nLogics vinter-hyttetur til helgen.

- Jeg har allerede fått et veldig bra inntrykk av nLogic, med mange forskjellig typer, stor åpenhet, og en genuin interesse for faget og for hverandre. Jeg gleder meg til å komme i gang med spennende offentlige prosjekter og nye kundeforhold! 

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Lenker

Om nLogic

nLogic
nLogic
Karenslyst Allé 20
0278 Oslo

+47 406 18 888http://www.nlogic.no
nLogic tilbyr rådgivning, design, implementering og support av virksomhetstilpassede løsninger innen nettverk, it-sikkerhet og datasenter. Vi samarbeider med markedsledende teknologipartnere, og er sertifisert som Cisco silver partner, Palo Alto gold partner og Juniper Elite partner. Gjennom erfaring og kompetanse kan vi utvikle og levere optimale nettverksløsninger for din bedrift.

Følg saker fra nLogic

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra nLogic på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra nLogic

nLogic er stolte av å for andre år på rad, kunne kalle seg "Gasellebedrift"10.12.2015 10:55Pressemelding

For å komme på Dagens Næringslivs gaselleliste, basert på tall fra Bisnode AS, må bedriften de siste årene ha: Minst doblet omsetningen over fire år Positivt samlet driftsresultat Omsetning over én million kroner første år Levert godkjente regnskaper Unngått negativ vekst Registrert som aksjeselskap Dagens Næringsliv har siden 2003 kåret og presentert de norske Gasellene i samarbeid med det som nå heter Bisnode AS. Gaselle betyr forøvrig: Gaselle: Smekker, spenstig og hurtig liten antilope Gaselle: Rasktvoksende, lønnsom norsk bedrift nLogic kan dermed gå det nye året i møte både smekre og spenstige!

Bredbåndsfylket leder an i digitaliseringen av det offentlige - bygger nytt høyhastighetsnettverk for alle kommunene i Troms30.11.2015 12:40Pressemelding

Bredbåndssatsingen er en av de største felles regionale satsinger - noen gang - i Troms. Med det nye nettverket skal de være best mulig posisjonert for å møte kravene til økt digitalisering i offentlig sektor, og gi en forutsigbar høyhastighets infrastruktur i regionen. Bredbåndsfylket Troms bygger sammen med nLogic nytt 10Gb/s nettverk for alle kommuner og fylkeskommunen i Troms.

nLogic er valgt som Juniper Networks datasenterpartner18.11.2015 12:37Pressemelding

Juniper Networks er ikke alene om å hevde at det innen 2020 vil være 7,6 milliarder internettbrukere med 50 milliarder tilkoblede enheter, som kontinuerlig skal ha tilgang til data. Siden lanseringen av QFabric løsningen i 2011, har Juniper Networks kontinuerlig utviklet nye teknologier og sammen med sine partnere satset på innovative datasenterløsninger. Som en del av denne satsningen, er nLogic valgt til å være Juniper Networks datasenterpartner i Norge.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom