nLogic

nLogic er valgt som Juniper Networks datasenterpartner

Del

Juniper Networks er ikke alene om å hevde at det innen 2020 vil være 7,6 milliarder internettbrukere med 50 milliarder tilkoblede enheter, som kontinuerlig skal ha tilgang til data. Siden lanseringen av QFabric løsningen i 2011, har Juniper Networks kontinuerlig utviklet nye teknologier og sammen med sine partnere satset på innovative datasenterløsninger. Som en del av denne satsningen, er nLogic valgt til å være Juniper Networks datasenterpartner i Norge.

Bård Berge, CTO/Teknisk sjef nLogic AS
Bård Berge, CTO/Teknisk sjef nLogic AS

- Datasentermarkedet utvikler seg raskt. Som en aktør i dette markedet, har nLogic inngått avtale med Juniper om felles målsetninger. Vi skal sammen investere og levere løsningene som møter norske bedrifters behov, sier Erlend Bonesvoll, adm.dir. i nLogic.

nLogic er sertifisert som Juniper ELITE-partner, og er Juniperpartneren med best dokumenterbar kompetanse og de tyngst sertifiserte medarbeiderne i Norge.
- Vi har har hatt et tett samarbeid med nLogic siden etableringen i 2007, og de er i dag regnet som Norges ledende Juniper Elite partner. Det var derfor et naturlig valg å sammen inngå felles satsning og investering innen datasenterløsninger, uttaler Sander Groot, Juniper Networks leder for partnere i Nord-Europa.

Som valgt datasenterpartner, vil nLogic få utvidet tilgang til Junipers «Center Of Excellence», og dermed de beste konsulentene Juniper har innen datasenterarkitektur. nLogic får også tilgang til Junipers alliansepartnere.

Norges første Juniper Networks datasenter Lab.
I samarbeid med Juniper er nLogic nå i gang med å etablere Norges første Juniper Networks datasenter lab.
- Vi ønsker med Laben å kunne være en god rådgiver for våre kunder når det gjelder datasenterteknologi som helhet. Vi vil bygge kompetanse internt som vil komme våre kunder til gode, vi kan gjenskape scenarioer i Laben, demonstrere ulike oppsett og bistå med kunders behov raskere, sier teknisk sjef i nLogic, Bård Berge.

nLogic ønsker også å kunne guide kunder i Software-Defined Networking (SDN) landskapet, og gi best mulig forståelse av fordelene i den spennende SDN verdenen og videre utvikling.
- SDN har vært et bussword i mange år, men er i dag noe det snakkes om i stadig større skala. Vi har som målsetning å være i forkant innen dette området, fortsetter Berge.

nLogic sin styrke har fra oppstart vært Service Provider markedet, med utbygging av store datanettverk. Som en del av nLogics vekst, satses det også for fullt mot offentlige og private bedrifter.
- Det at viktige aktører som Meteorologisk Institutt og Statens Vegvesen velger nLogic som datasenterpartner, viser hvilken posisjon vi har. Vi kan tilby våre kunder et meget kompetent konsulentmiljø rundt alle våre Juniper leveranser, sier Erlend Bonesvoll.

nLogic fortsetter å tilby kurs, seminar og workshops til eksisterende og nye kunder. 26. november deltar nLogic på Computer Worlds datasenterkonferanse, og vil stille ut viktige byggestener i et topp moderne datasenter på deres stand.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Bård Berge, CTO/Teknisk sjef nLogic AS
Bård Berge, CTO/Teknisk sjef nLogic AS
Last ned bilde

Lenker

Om nLogic

nLogic
nLogic
Karenslyst Allé 20
0278 Oslo

+47 406 18 888http://www.nlogic.no

nLogic tilbyr rådgivning, design, implementering og support av virksomhetstilpassede løsninger innen nettverkit-sikkerhet og datasenter. Vi bistår våre kunder med å velge strategier som skaper gunstigere TCO, som effektiviserer og skaper nye muligheter for forretningsdriften. Vi samarbeider med markedsledende teknologipartnere, og er sertifisert som Cisco Silver partner,  Juniper Elite partner og Palo Alto Gold partner. Gjennom erfaring og kompetanse kan vi utvikle og levere optimale nettverksløsninger for din bedrift. 

nLogic leverer løsninger til segmentene Service Provider, Enterprise og Offentlig sektor. nLogics løsninger møter de ulike forretningsbehovene innenfor hvert segment, og kan vise til gode referanser innen alle segmentene.

Følg saker fra nLogic

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra nLogic på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra nLogic

nLogic er stolte av å for andre år på rad, kunne kalle seg "Gasellebedrift"10.12.2015 10:55Pressemelding

For å komme på Dagens Næringslivs gaselleliste, basert på tall fra Bisnode AS, må bedriften de siste årene ha: Minst doblet omsetningen over fire år Positivt samlet driftsresultat Omsetning over én million kroner første år Levert godkjente regnskaper Unngått negativ vekst Registrert som aksjeselskap Dagens Næringsliv har siden 2003 kåret og presentert de norske Gasellene i samarbeid med det som nå heter Bisnode AS. Gaselle betyr forøvrig: Gaselle: Smekker, spenstig og hurtig liten antilope Gaselle: Rasktvoksende, lønnsom norsk bedrift nLogic kan dermed gå det nye året i møte både smekre og spenstige!

Bredbåndsfylket leder an i digitaliseringen av det offentlige - bygger nytt høyhastighetsnettverk for alle kommunene i Troms30.11.2015 12:40Pressemelding

Bredbåndssatsingen er en av de største felles regionale satsinger - noen gang - i Troms. Med det nye nettverket skal de være best mulig posisjonert for å møte kravene til økt digitalisering i offentlig sektor, og gi en forutsigbar høyhastighets infrastruktur i regionen. Bredbåndsfylket Troms bygger sammen med nLogic nytt 10Gb/s nettverk for alle kommuner og fylkeskommunen i Troms.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom