NKI Nettstudier

NKI presenterer CampusOnline

Del

Fra 1. februar har vi gleden av å kunne tilby enda flere nettbaserte kurs. Vi utvider studietilbudet, og tilbyr nå spesialtilpassede, nettbaserte kurs for voksne innvandrere på campusonline.no.

Hva er CampusOnline?
CampusOnline er en nettskole som tilbyr norskkurs og samfunnskunnskapskurs for voksne innvandrere. Skolen har til nå vært en del av Vigmostad og Bjørke AS, men vil fra 1.februar inngå i NKIs tilbud. CampusOnline er godkjent av Kompetanse Norge som privat tilbyder av opplæring i norsk og samfunnskunnskap for voksne innvandrere. - Gjennom veiledning og tett oppfølging av dyktige norsklærere kan deltakeren øve både muntlige og skriftlige ferdigheter, sier Morten Ulriksen, Utdanningsdirektør i NKI. - Deltakerne kan også velge selv når og hvor de vil jobbe med kursene. Dette gir deltakerne en unik mulighet til å kombinere norskopplæringen med en travel hverdag, avslutter han. Når kursdeltagerne har fullført de godkjente kurspakkene, får de utstedt kursbevis fra Kompetanse Norge.

CampusOnline tilbyr også arbeidsrettede norskkurs som kan kombineres med de andre norskkursene, eller tas alene. Alle kurs tilbys som selvstudium eller med veiledning av lærere.

CampusOnline tilbyr kurs innen følgende kategorier:

  • Godkjente norskkurs med veiledning (for dem som ønsker å søke om oppholdstillatelse, som har plikt og rett)
  • Norskkurs med veiledning
  • Selvstudium

Hvem kan studere på CampusOnline?

  • De med rett og plikt til norsk og samfunnskunnskap
  • De med plikt (arbeidsinnvandrere som er fra land utenfor EØS-/EFTA)
  • Arbeidsinnvandrere fra land innenfor EØS-/EFTA
  • Bedrifter som ønsker å øke norskkompetansen hos de ansatte
  • Høyere utdanningsinstitusjoner

Vi synes det er veldig spennende å kunne tilby nettstudier til en helt ny gruppe studenter, og bidrar med dette til viktig læring som styrker integrering i det norske samfunnet.

Kontakter

Bilder

Om NKI Nettstudier

NKI Nettstudier
NKI Nettstudier
Universitetsgaten 10
0164 Oslo

67 58 88 00http://www.nki.no

Om NKI Nettstudier
NKI Nettstudier ble etablert i Norge allerede i 1959 og er i dag Nordens største fagskole på nett. I 2007 ble selskapet en del av utdanningskonsernet Intendia Group AS, et av Skandinavias ledende utdanningskonsern med virksomhet i Sverige og Norge. NKI har årlig rundt 10 000 studenter og tilbyr mer enn 330 studiemuligheter innen de fleste fagområder. NKI er levende opptatt av god nettpedagogikk og jobber kontinuerlig med tilrettelegging av best mulig fleksibel utdanning ved bruk av teknologi og læringsmetoder.

Følg saker fra NKI Nettstudier

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra NKI Nettstudier på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra NKI Nettstudier

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom