Considium Consulting Group AS

Nina Riibe er ansatt som ny partner i Considium fra 15 august.

Del

Vi er meget fornøyd med at Nina Riibe har begynt å jobbe i Considium. Riibe ble hentet fra Geelmuyden Kiese hvor hun var CEO.

Nina Riibe.
Nina Riibe.

­– Vi er veldig fornøyd med at Nina Riibe har begynt å jobbe i Considium. Hun har inngående kjennskap om media- og kommunikasjonsbransjen både som CFO og CEO i GK, i tillegg til at hun har bred ledererfaring fra nasjonale og internasjonale selskaper, sier Arne Martin Nytrøen, administrerende direktør i Considium.

Considium Consulting Group AS er et norsk selskap etablert i 1985, og består i dag av 22 partnere.

– Considium har høye ambisjoner om vekst, og her har Riibe mye erfaring. Jeg registrerer at hun tilfører gruppen engasjement, kreativitet og innovasjon. I samspill med de meget dyktige partnerne vi har på huset, vil Nina bidra til at Considium får ytterligere vekst og fremgang, sier Nytrøen.

Nina Riibe brenner for å komme i gang etter en lang og avslappende ferie.

– Jeg gleder meg veldig til å jobbe med ekstremt kunnskapsrike kollegaer. «Vi våger å gjøre det enkelt» er et mantra i Considium, og det passer meg utmerket. Rett på målet uten krumspring er vanskelig, men også en av nøklene til Considiums suksess, sier Nina Riibe.

For kommetarer, ta kontakt med:

Adm.dir. Arne Martin Nytrøen
mobil: 934 63 963

Nina Riibe
mobil: 976 51 460

Bilder

Nina Riibe.
Nina Riibe.
Last ned bilde

Om Considium Consulting Group AS

Considium Consulting Group AS
Billingstadsletta 22 - Postboks 115
1376 Billingstad

http://considium.no/

Considium Consulting Group AS er et norsk kompetansemiljø etablert i 1985 og består i dag av 20 partnere – alle med bred og lang erfaring fra norsk næringsliv og offentlig forvaltning. Arbeidsformen kjennetegnes ved bruk av enkle og praktiske metoder; rett på sak med fokus på resultat. Considium har oppdrag både innen privat og offentlig sektor. Selskapet leverer tjenester innen omstillings- og endringsprosesser, strategiprosesser og implementering av resultatstyringsprosesser, prosjektsikring, lederutvikling, teamutvikling, rådgivning av ledere og forretningsutvikling. Se også considium.no

Følg saker fra Considium Consulting Group AS

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Considium Consulting Group AS på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.