Adecco

Nina (25) fra NTNU fikk stjernejobben

Del

Av over 3000 søkere er Nina Heir (25) fra NTNU den som endte med å få jobben som konsernsjef i Adecco. – Hun er et stort ledertalent, sier konsernsjef Torben Sneve.

Nina Heir kåres til vinner av Konsernsjefen 2016
Nina Heir kåres til vinner av Konsernsjefen 2016

For sjette år på rad rekrutterer Adecco blant landets studenter for å finne et ledertalent som får sommerjobb som konsernsjef. Nå er det klart at Nina Heir (25)) er den som i én måned får prøve seg som øverste leder for 5000 ansatte, med en lønn på 100 000 kroner.

Nina kommer fra Asker og studerer Forretningsutvikling, entreprenørskap og innovasjon ved NTNU i Trondheim. Hele fem av de ti finalistene var fra NTNU, og de to foregående vinnerne, Dunja Matanovic (2014) og Amalie Holt (2015) kom begge fra NTNU.

Hard konkurranse
Gjennom prosessen har alle finalistene blitt grundig vurdert; først gjennom en digital ledertest, senere gjennom personlighets- og evnetester, samt flere intervjurunder. Og på torsdag endte altså Nina Heir opp med å nå helt til topps etter en hel dag med praktiske oppgaver løst foran jury og publikum.

Den første oppgaven var en presentasjon av hva de topp ti mente blir viktigst for fremtidens toppledere. Etter denne oppgaven utnevnte de topp 5, som fikk en gruppeoppgave der de skulle diskutere lokaliseringen av et fremtidig Adecco-kontor i en av to fiktive marked. Avslutningsvis skulle de gi hver for seg presentere sin løsning på et etisk dilemma.

- Imponert
- Vi er veldig imponert over alle i topp ti, og det har ikke vært et enkelt valg, sa Konsernsjef i Adecco Torben Sneve. – Men Nina utmerket seg, spesielt i gruppeoppgaven. Hun var reflektert og tydelig. Kombinert med hennes resultater så langt i prosessen, er jeg sikker på at vi har foretatt riktig valg. Hun er et virkelig ledertalent, og jeg gleder meg til å jobbe med henne i sommer! Han understreker at jobben er reell, og at Adecco har store forventninger til Nina i hennes tid som konsernsjefvikar.

Tidligere konsernsjefvikarer fikk blant annet ansvar for å gjennomføre toppledermøter, lage strategiske analyser og samarbeidet med konsernsjefvikarer i andre land. – Vi lover at Nina får utfordringer og muligheter i topplederklasse! Sier Sneve.

I juryen satt konsernsjef i Adecco, Torben Sneve, leder for HR Norge Even Bolstad, HR-direktør Adecco Ole Banggren, direktør for Badenoch & Clark Leif Feiring og vinner av Konsernsjefen 2013 Assad Abbas.

Kontakter

Bilder

Nina Heir kåres til vinner av Konsernsjefen 2016
Nina Heir kåres til vinner av Konsernsjefen 2016
Last ned bilde
Nina Heir og Torben Sneve
Nina Heir og Torben Sneve
Last ned bilde
Nina Heir og Torben Sneve
Nina Heir og Torben Sneve
Last ned bilde
Av over 3000 søkere er Nina Heir (25) fra NTNU den som endte med å få jobben som konsernsjef i Adecco.
Av over 3000 søkere er Nina Heir (25) fra NTNU den som endte med å få jobben som konsernsjef i Adecco.
Last ned bilde

Om Adecco

Adecco
Adecco
Rosenkrantzgate 16
0160 Oslo

http://www.adecco.no

Adecco er et av Norges ledende bemannings- og rekrutteringsselskap. Adecco er landsdekkende, og har over 60 års erfaring i Norge. Adecco har over 400 ansatte, og 5000 medarbeidere i jobb hver dag. I Norge består Adecco- konsernet av fem merkevarer: Adecco, Modis, Badenoch & Clark, Ingeniør Compagniet og Naviga. Vi leverer til kunder i alle bransjer, i offentlig og privat sektor.

Følg saker fra Adecco

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Adecco på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Adecco

6 verdifulle erfaringer du får av å spille dataspill12.12.2017 08:00Blogginnlegg

Da spillkonsollene ATARI og Commodore 64 ble populære på begynnelsen av 80-tallet var jeg veldig ung. På den tiden var spillindustrien liten, og de som spilte var ofte ganske nerdete. Med tiden har dette utviklet seg enormt, og ordet «nerd» er ikke lenger negativt ladet. E-sport har heller blitt en milliardindustri for alle aldersgrupper. Jeg brukte mye tid på dataspill i oppveksten, og fortsatte med dette da jeg selv fikk barn.

Ensomt på toppen29.11.2017 08:00Blogginnlegg

Oscar Wilde sa en gang: «Det er bare én ting i verden som er verre enn at folk snakker om en, og det er at folk ikke snakker om en». Som øverste sjef i en bedrift er det nærmest umulig å ikke bli snakket om, men kanskje mer interessant – hvor lett er det å være seg selv? Hvordan sikre at en styrer skuta med stødig hånd uten å miste seg selv? La oss se litt nærmere på denne topplederrollen, samtidig som vi lar Oscar Wilde styre overskriftene.

Summer interns’ refleksjoner over bemanningsbransjen27.9.2017 12:26Blogginnlegg

Etter å ha kommet til Konsernsjefen Topp 10 har vi i sommer fått muligheten til å være summer interns som rekrutterere i Office & Finance hos Adecco. Det er mange som ikke vet hva Adecco er eller hvordan Adecco jobber, og vi må ærlig innrømme at vi ikke forstod det helt selv, før vi begynte å jobbe her. I løpet av internship-et har vi fått en god forståelse for hvordan bemanningsbransjen fungerer, og det er den forståelsen vi ønsker å dele her.

3 grep som styrker ditt lederskap20.9.2017 21:27Aktuelt

Ønsker du å bli en bedre leder, eller har du ambisjoner om å bli leder? Noen finner nøkkelen til godt lederskap ganske kjapt, mens andre leter forgjeves. Uavhengig av hva som måtte være din lederstil, så har jeg som lederutvikler erfart at noen grep er definitivt viktigere enn andre. Disse grepene vil nok ikke løse alle dine utfordringer som leder, men de vil i det minste plassere deg i en god posisjon for å løse det som måtte komme av problemstillinger. For det er nettopp det som er problemet – ledere kommer ofte ikke i posisjon.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom