Norges idrettsforbund

NIF har mottatt rapporten fra Åpenhetsutvalget

Del

John G. Bernander, lederen av utvalget NIF opprettet for å gi anbefalinger til fremtidig praksis om åpenhet, innsyn og kontroll i idrettsorganisasjonen, overleverte i dag sin rapport til Idrettspresident Tom Tvedt.

-På vegne av Idrettsstyret vil jeg takke John G. Bernander og hans utvalg for jobben de har gjort på dette viktige området for vår organisasjon. Nå skal vi gjennomgå rapporten, og vi skal diskutere og følge opp utvalgets anbefalinger på en grundig måte i Idrettsstyret og med idrettsorganisasjonen. NIFs mål er å lede an i det norske organisasjonslivet når det gjelder åpenhet, uttaler idrettspresident Tom Tvedt.

I april 2016 besluttet Idrettsstyret å nedsette et utvalg bestående av uavhengige representanter, samt personer med tilknytning til idrettsorganisasjonen, som skulle se nærmere på idrettens åpenhetsprinsipper. Det Norske Veritas har fasilitert arbeidet og vært rådgiver for utvalget.

Idrettsstyret vedtok allerede i april i år at Idrettsstyrets og generalsekretærens reiseregninger skal være offentlig tilgjengelige, og varslet ny praksis fra og med 2017.

Nøkkelord

Bilder

Om Norges idrettsforbund

Norges idrettsforbund
Norges idrettsforbund
Sognsveien 73
0854 OSLO

21 02 90 00https://www.idrettsforbundet.no

Norges idrettsforbund og olympiske og paralympiske komité (NIF) er det øverste organ i Norges største folkebevegelse. NIFs visjon er idrettsglede for alle.

Følg saker fra Norges idrettsforbund

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Norges idrettsforbund på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Norges idrettsforbund

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom