KappAhl

NEWBIE: TILBAKE TIL 40-TALLET

Del

I høst fokuserer Newbie på 40-tallets retrotrend med fransk romantikk i kombinasjon med natur. En komplett og tidløs retrokolleksjon som enkelt kan mikses og matches. Dessuten er den produsert utelukkende i bærekraftige materialer.

Høsten/vinteren 2016 presenterer Newbie en kolleksjon med ekte fascinasjon for skogen. Bjørner, kongler og trær har satt synlige spor i denne høstkolleksjonen. I sortimentet finner vi blant annet bodys med skogsmotiver, selebukser, bomberjakke og strikkede gensere med jacquardmønster. Tidløse produkter med sterkt inspirasjon fra 40-tallets retrotrend. Kolleksjonen kommer i dempede toner av petrol, grønt og grått, kombinert med varme brune og beige innslag som er hentet direkte fra naturen.

Newbie presenterer også en kolleksjon inspirert av romantikkens Art Nouveau i kombinasjon med velkledde franske barn. En spennende miks av søte detaljer og mønstre. I høstens kolleksjon finnes kjoler og bodys med håndmalte blomster, overaller og jakker. Gjennom bruk av blonder, krager og volanger suppleres stilen med romantiske og franske innslag. Fargepaletten er i blek lavendel og petrol, samt antikkbeige. Mørkegrå og offwhite benyttes som aksentfarger og skaper en dramatisk og moderne twist.

Newbie produseres kun i bærekraftige materialer, i høst benyttes både økologisk bomull og resirkulert polyester. Kolleksjonene er tilgjengelige hos KappAhl og i Newbie Store høsten 2016.

For mer informasjon og utlån av produkter, kontakt: Annelie Lindvall Brunsvik, presseansvarlig KappAhl Norge.

Tlf. 930 28 095, annelie.lindvall@kappahl.com.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Dokumenter

Om KappAhl

KappAhl
KappAhl
Storgata 37
1607 Fredrikstad

+47 69 36 87 00http://www.kappahl.no/

KappAhl vil skape prisgunstig mote i god kvalitet – produsert med respekt og omsorg for mennesker og miljø. I dag er 38% av selskapets produkter bærekraftsmerket.

KappAhl grunnlagt 1953 i Göteborg er en av Nordens ledende motekjeder med nærmere 380 butikker i Sverige, Norge, Finland og Polen samt Shop Online. Vår forretningsidé er å tilby tidsriktig mote i egen design til kvinnen midt i livet og hennes familie.

2014/2015 var omsetningen 4,6 milliarder SEK og antall ansatte cirka 4 000 i åtte land. KappAhl er børsnotert på Nasdaq Stockholm.

Mer informasjon på www.kappahl.no

Følg saker fra KappAhl

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra KappAhl på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra KappAhl

KappAhl lar kjente profiler tolke kommende høstkolleksjon18.5.2017 15:00Pressemelding

Fra august, og fremover, slipper KappAhl sine høstkolleksjoner. For å presentere kolleksjonene på en ny måte, har KappAhl bedt kjente profiler om deres personlige tolkning av kolleksjonene. Resultatet ble en spennende og nyskapende blanding-fra papir til ballerinaer. Den 18 mai inviterte KappAhl til utstilling på Bumblebee Studio, Stockholm. Utstillerne var motedesigner Bea Szenfeld, Penny og Anitha Schulman, den norske moteprofilen Janka Polliani, og stylisten Sara Biderman. Profilene fikk frie tøyler til å tolke KappAhl sin høstkolleksjon. Resultatet er alt ifra tolkninger med inspirasjon fra Gatsby til kreasjoner i papir. Utstillingen finnes også tilgjengelig på KappAhl.com.

Lovende designer vinner KappAhl Sustainable Design Contest27.4.2017 09:00Pressemelding

En samlet jury har kåret motestudenten Kim Linghoff til vinner av årets KappAhl Sustainable Design Contest. Vinnerbidraget fokuserer på upcycling eller oppvinning ved å ta vare på garnrester som blir til overs fra klesproduksjon. – Vinnerbidraget viser smart design og fokus på en bærekraftig motefremtid. Kims upcycling-idé er både leken, praktisk og nyskapende. Vi ser mange muligheter til å skape noe virkelig interessant sammen med Kim, sier KappAhls design- og sortimentdirektør Maria Segergren.