Norges vassdrags- og energidirektorat (NVE)

Ned til gult farenivå for Veslemannen (med bilder fra 7. oktober)

Del

NVE har besluttet å sette ned farenivået for Veslemannen til gult. Hastighetene i fjellpartiet har avtatt, og det er varslet kaldt vær fremover.

Etter store bevegelser i Veslemannen som følge av naturlig nedbør og ekstra tilførsel av vann, ble vanntiltaket avsluttet tidlig lørsdag. Etter dette har bevegelsene avtatt mye.

Nå er det en sakte avtagende trend i hastighet, og det er varslet kaldt og tørt vær fremover. Hastighetene er søndag morgen rundt 5 cm/døgn i øvre del, og under 1 cm/døgn i nedre del.

Last ned morgenrapporten for Veslemannen.

Rapportering fra NVE vil fremover komme som dagsrapporter kl. 09. Rapportene publiseres på www.nve.no.

Kontakt:

NVEs pressetelefon: 489 97 667

Bilder

Lenker

Om Norges vassdrags- og energidirektorat (NVE)

Norges vassdrags- og energidirektorat (NVE)
Norges vassdrags- og energidirektorat (NVE)
Middelthuns gate 29
0368 Oslo

09575http://www.nve.no

Noregs vassdrags- og energidirektorat (NVE) har ansvar for å forvalte Noregs vatn- og energiressursar. NVE varetek også dei statlege forvaltningsoppgåvene innan skredførebygging. NVE skal sikre ei heilskapleg og miljøvennleg forvaltning av vassdraga, fremje ei effektiv kraftomsetning, kostnadseffektive energisystem og hjelpe til ein effektiv energibruk.

Følg saker fra Norges vassdrags- og energidirektorat (NVE)

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Norges vassdrags- og energidirektorat (NVE) på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Norges vassdrags- og energidirektorat (NVE)

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom