NAF

NAF samler alle partilederne i ny kampanje

Del

Vanligvis er det folkets oppgave å høre på politikerne. I NAF sin nye kampanje er det omvendt. Partilederne i alle åtte Stortingspartiene spør nå det norske folk om hjelp til å løse samferdselspolitiske utfordringer.

NAF samler partilederne på Stortinget i ny kampanje. Målet er å vise at du som NAF-medlem blir hørt når beslutninger om samferdsel skal tas
NAF samler partilederne på Stortinget i ny kampanje. Målet er å vise at du som NAF-medlem blir hørt når beslutninger om samferdsel skal tas

- Vi tror dette er første gang alle norske partiledere er samlet på en og samme kampanjeside.  Vi i NAF har mye kontakt med politikerne til hverdags. Nå bruker vi nettsiden vår til å koble politikerne direkte med medlemmene våre, sier kommunikasjonssjef i NAF, Inger Elisabeth Sagedal.

Med kampanjen «Gi politikerne veihjelp» håper NAF å kunne sette samferdsel høyt på agendaen under Stortingsvalget 2017. Kampanjen har som mål å vise at NAF er et bindeledd mellom sine medlemmer og politikerne. Derfor har de fått alle partilederne til å stille et spørsmål om samferdselspolitikk som partiene ønsker hjelp til.

- Samferdselspolitikk er noe som påvirker veldig mange mennesker i deres daglige virke. Derfor inviterer vi NAF-medlemmer og hele Norge forøvrig, til å hjelpe politikerne med vanskelige samferdselspolitiske avgjørelser. Som NAF medlem blir du faktisk hørt av politikerne, noe denne kampanjen illustrerer, sier Sagedal.

For å gi politikerne veihjelp må du taste inn telefonnummeret ditt på NAF.no. Etter en introduksjonsvideo får du en telefon fra en av de åtte partilederne som spør etter din hjelp. Deretter kan du fortsette til landingssiden for å hjelpe alle politikerne med spørsmålene deres.

- Vi håper at folk faktisk stemmer på alternativene som de mener er best. Vi kommer til å fremlegge resultatene fortløpende. Vi kommer med andre ord til å gi politikerne litt veihjelp i valgkampanjen, smiler Inger Elisabeth.

Utvikling av nettsiden har NAF gjort på egenhånd. Konseptet og kampanjen har blitt til i samarbeid med PR-byrået MSL.

- NAF er en fantastisk spennende kunde å jobbe med, og et kraftfullt mediehus med stor produksjonskapasitet. Å jobbe med hele NAF-huset for å skape en så engasjerende kampanje har vært krevende, men veldig moro, sier byråleder i MSL, Rolf Ellingsen Aaneland.

Besøk kampanjesiden her: www.naf.no/valg2017

Les mer om NAFs samferdselspolitiske engasjement her: www.naf.no/valg 

Kontakter

Bilder

NAF samler partilederne på Stortinget i ny kampanje. Målet er å vise at du som NAF-medlem blir hørt når beslutninger om samferdsel skal tas
NAF samler partilederne på Stortinget i ny kampanje. Målet er å vise at du som NAF-medlem blir hørt når beslutninger om samferdsel skal tas
Last ned bilde

Lenker

Om NAF

NAF
NAF
Østensjøveien 14
0609 Oslo

08505http://www.naf.no

Hver tiende nordmann og 25 prosent av alle personbileiere er medlem i NAF. Dette gjør oss til Nordens største interesse- og forbrukerorganisasjon med over 500 000 medlemmer. Organisasjonen er landsomfattende med 71 lokalavdelinger, 360 ansatt og ca. 2000 frivillige. NAF er en engasjert og markant samfunnsaktør som arbeider aktivt for at norske trafikanter skal kunne reise sikkert, effektivt og miljøvennlig. NAFs virksomhet omfatter kontroll og testing av biler ved 44 NAF-sentre, trafikkopplæring, veihjelp, reise, handel, juridisk bistand og forbrukerrådgivning m.m. Etter avtale med Vegdirektoratet driver NAF 27 øvingsbaner i Norge.

Følg saker fra NAF

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra NAF på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra NAF

Feil at økt avgift på fossilbiler vil gi flere elbiler på veiene5.4.2018 21:40Pressemelding

Høyre skal ta stilling til et forslag som vil gjøre nye diesel- og bensinbiler dyrere. Målet skal være at flere kjøper seg elbil. - Flere elbiler på veiene avhenger av to ting: At prisen på batteriene går ned, og at rekkevidden på elbilene går opp. Når vi vet at økte avgifter på fossilbiler spiller liten eller ingen rolle, blir dette å holde bilkjøperne for narr, sier Inger Elisabeth Sagedal, kommunikasjonssjef i NAF.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom