Komplett Group

Nå starter priskrigen på reseptfrie legemidler

Del

Nystartede Komplett Apotek kutter prisene kraftig på reseptfrie legemidler. Prisene vil i snitt være 30 prosent lavere enn de fleste norske apotek.

Komplett Apotek
Komplett Apotek

- Fra 1. oktober senker vi prisene på reseptfrie legemidler, sier Geir Eide, administrerende direktør i Komplett Apotek. Tiden er moden for økt konkurranse og vi ønsker å være en utfordrer. Bare i Norge omsettes det for over 2 milliarder i denne produktkategorien årlig.

Komplett Apotek så dagens lys i november 2015. Ambisjonen er å bli Norges største nettapotek og ha en samlet markedsandel på 5 prosent innen 2020. Det norske apotekmarkedet er i dag på 22 milliarder kroner.

- I lang tid har tre internasjonale kjeder dominert apotekmarkedet. Tiden er moden for en norsk utfordrer som er konkurransedyktig på pris, som kan levere hjem på døra, og ikke minst tilby diskret rådgivning på chat, telefon og epost, sier Eide.

Priseksempler på reseptfrie legemidler fra 1. oktober 2016.

Fysisk apotek (veiledende)

Komplett Apotek

Zyrtec (30 pc)

199,-

99,-

Ibux (400 mg)

94,-

54,-

Ibux gel

145,-

89,-

Hydrokortison – krem

99,-

41,-

Paracet (500 mg)

42,-

29,-

Canesten krem

129,-

69,-

Nicotinell tyggegummi 204 pk

443,-

359,-

 

Reseptbelagte legemidler

Fra den 19. oktober vil det også være mulig å kjøpe reseptbelagte legemidler på Komplett Apotek. Det gir kundene selv kontroll over egne resepter og disse legemidlene kan handles like enkelt som øvrige apotekvarer.

Nøkkelord

Kontakter

For mer informasjon kontakt:
Geir Eide, administrerende direktør, Komplett Apotek, mobil: 900 55 360.

Bilder

Komplett Apotek
Komplett Apotek
Last ned bilde
Geir Eide
Geir Eide
Last ned bilde

Om Komplett Group

Komplett Group
Komplett Group
Østre Kullerød 4
3241 Sandefjord

33 00 50 00http://www.komplett.com

Komplett Apotek har ambisjoner om å bli Norges største nettapotek. Komplett Apotek er et apotek godkjent av Statens Legemiddelverk, og holder til i Sandefjord. Komplett Apotek er en del av Komplett Group – Nordens største netthandelsaktør med 17 nettbutikker. Les mer på: www.komplettapotek.no  

Følg saker fra Komplett Group

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Komplett Group på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Komplett Group

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom