Apollo

Nå sikrer sunnmøringene seg sommerferien!

Del

Januar er høysesong for bestilling av sommerferien og Apollo melder om like stor pågang som rekordåret 2017. Kreta troner topplisten over årets mest populære reisemål. Dette er også reisemålet som foreløpig selges raskest unna fra Ålesund, tett etterfulgt av Kroatia.

Den mest hektiske salgsperioden for sommerferien er i gang og hos Apollo er salgsnivået like høyt som i rekordåret 2017. Beregninger gjort av reisearrangøren viser at over halvparten av alle tradisjonelle pakkereiser i år vil gå til Hellas, og fra Ålesund er det storfavoritten Kreta vi sikrer oss tidligst.

- Januar er måneden hvor de beste bostedene på de mest populære reisemålene blir revet vekk og det er flere nå blitt bevisste over. Vestfoldingen som drømmer om gresk sommer bør med andre ord ikke å vente altfor lenge med å sikre seg ferien! sier Tonje Løkaas Fossum, Marked-, og kommunikasjonsansvarlig i Apollo.

Opplevelsesøya

Få reisemål vet å overraske oss mer enn Kreta. Til tross for å være sommerens største klassiker viser den mangfoldige øya nye sider ved seg selv hvert år – og vi ser aldri ut til å gå lei! Nærmere 170 000 nordmenn vil nemlig tilbringe ferien her i år.

- Kreta er og forblir favoritt og nå utforsker vi helt nye sider ved øya. Vi tar bena fatt og blir kjent med naturen, leier bil og oppdager bortgjemte landsbyer, blir med til havs og utforsker nye småøyer og trår utenfor turiststiene for å finne våre egne favorittsteder, forteller Fossum.

Den nye favoritten

Men 2019 byr på mer enn Hellas for vestfoldingene. Kroatia fortsetter å øke i popularitet og ligger på en solid andreplass over sommerens mest populære reisemål – også fra Ålesund! Det vakre landet byr på alt fra krystallklart badevann til majestetisk natur og har for lengst sjarmert oss i senk med sine koselige promenader, småsteder og byer.

- Kroatia er reisemålet som virkelig tilfredsstiller ethvert behov, enten man reiser med barn, tenåringer, med vennepar eller alene. Makarskas riviera forblir det mest populære feriestedet, men for den ultimate opplevelsen anbefaler jeg å bli med på skjærgårdscruise – og legge inn en dagstur til Split! Da får man nemlig det beste av begge verdener, forteller Fossum.

Også Rhodos holder koken og er foreløpig det tredje mest solgte reisemålet fra Ålseund.

Nye reisemønstre

Fossum tror 2019 blir året hvor nye reisevaner slår røtter – og hvor bransjen i større grad vil trå nye veier. At nordmenn er blitt reisevante globetrottere stiller nemlig helt nye krav til reisearrangørene; vi vil ha større frihet, flere valg og skreddersydde opplevelser.

- Gjestene våre søker ikke lenger bare tryggheten en pakkereise tilbyr, de har også innsett at vi sitter på en helt unik kunnskap om alle reisemålene grunnet vår sterke, lokale tilhørighet. Både under og etter bestilling spør de oss om unike opplevelser, spesielle spisesteder, morsomme aktiviteter og lokale hemmeligheter, forklarer hun.

I tillegg til tradisjonelle pakkereiser satser Apollo også stort på mer fleksible reiser, i samarbeid med over 50 ruteflyselskap og tusenvis av hoteller. Dette har ført til at eksotiske strandparadis som Bali, Mauritius og Seychellene vokser som sommerdestinasjoner, og at stadig flere kombinerer en uke på stranden med en storbytur eller to.

Apollos tilbud fra Ålesund i sommer:

Reisemål

Dag

Sesong

 

Bulgaria

Tirsdag

18/06 – 06/08

Rhodos

Onsdag

12/06 – 07/08

Kreta

Lørdag

27/04 – 05/10

Kroatia

Lørdag

11/05 – 05/10

Kontakter

Bilder

Om Apollo

Apollo
Apollo
Kirkegata 15
0153 OSLO

+47 22 33 45 00http://www.apollo.no

Apollo er en av Nordens ledende reisearrangører med en million reisende i året. Vi arrangerer tradisjonelle pakkereiser, treningsreiser, cruise, storbyferier og fleksible pakkereiser der du selv velger reisemål, reiselengde og hotell.

Sammen med flyselskapet Novair, spesialistarrangørene Golf Plaisir, Lime Travel og Xtravel samt treningshotellet Playitas er Apollo en del av gruppen DER Touristik Nordic AB. Vi jobber aktivt med bærekraftige reiser og har vært Travelife-sertifisert siden 2016. Les mer på www.apollo.no.

Følg saker fra Apollo

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Apollo på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Apollo

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom