Apollo

Nå sikrer bergensere seg sommerferien!

Del

Januar er høysesong for bestilling av sommerferien og Apollo melder om like stor pågang som rekordåret 2017. Kreta troner topplisten over årets mest populære reisemål, men fra Flesland er det Kroatia som selges raskest unna. Totalt i år får bergenserne hele 15 reisemål å velge i mellom - og fire nye direkteruter!

Parga
Parga

Den mest hektiske salgsperioden for sommerferien er i gang og hos Apollo er salgsnivået like høyt som i rekordåret 2017. Beregninger gjort av reisearrangøren viser at over halvparten av alle tradisjonelle pakkereiser i år vil gå til Hellas, men fra Flesland er det Kroatia vi sikrer oss tidligst.

- Januar er måneden hvor de beste bostedene på de mest populære reisemålene blir revet vekk. I resten av landet er det foreløpig Kreta som selger best, men bergenserne ser ut til å ha lagt sin elsk på Kroatia i år! sier Tonje Løkaas Fossum, Marked-, og kommunikasjonsansvarlig i Apollo.

Kroatia favoritt

Med to ukentlige avganger til ett av sommerens mest populære reisemål, er det kanskje ikke så rart. Kroatia byr nemlig på alt fra krystallklart badevann til majestetisk natur og har for lengst sjarmert oss i senk med sine koselige promenader, småsteder og byer.

- Kroatia er reisemålet som virkelig tilfredsstiller ethvert behov, enten man reiser med eller uten barn, vennepar eller alene. Makarskas riviera forblir det mest populære feriestedet, men for den ultimate opplevelsen anbefaler jeg å bli med på et skjærgårdscruise – og gjerne legge inn en dagstur til Split! Da får man nemlig det beste av begge verdener, forteller Fossum.

Skjærgårdscruise i Kroatia er ett av Apollos raskest voksende produkter. I 2018 doblet reisearrangøren salget og grunnet den enorme etterspørselen får de hele tre nye yachter til sommeren. Her får man opplevd berømte øyer som Dubrovnik, Hvar og Mamma Mia-øya Vis!

Fire nye direkteruter

Apollo satser stort på Bergen i år, fra Flesland åpner nemlig reisearrangøren hele fire nye direkteruter til varmen. Fra tidlig vår til sen høst kan bergensere i 2019 eksempelvis nyte storfavoritten Parga på det greske fastlandet. For Kreta-elskerne der ute vil nyheten Sitia på øyas østkyst være et gledelig tilskudd – her venter en genuin stemning, deilig atmosfære og ikke minst kort vei til den berømte palmestranden Vai. I tillegg blir det en ekstra avgang til Chania, og sist men ikke minst en lang sesong til Gran Canaria!

- Bergen har alltid vært en viktig by for Apollo. Vår lokale tilhørighet, like mye her hjemme i Norge som der ute på reisemålene, er en av våre største suksessfaktorer og vi jobber kontinuerlig med å kunne innfri ønskene fra alle de fjorten flyplassene vi flyr fra i Norge. Vi er derfor veldig glade for å kunne utvidet tilbudet fra Flesland i sommer - og håper årets brede program gjør at enda flere får oppfylt feriedrømmen sin, sier Fossum.

Totalt vil bergenserne kunne velge mellom hele 15 reisemål i sommer – fra storfavoritter som Rhodos, Kroatia, Kreta og Santorini til noen av Hellas’ best bevarte hemmeligheter, som Milos og Antiparos.

Nye reisemønstre

Fossum tror 2019 blir året hvor nye reisevaner slår røtter – og hvor bransjen i større grad vil trå nye veier. At nordmenn er blitt reisevante globetrottere stiller nemlig helt nye krav til reisearrangørene; vi vil ha større frihet, flere valg og skreddersydde opplevelser.

- Gjestene våre søker ikke lenger bare tryggheten en pakkereise tilbyr, de har også innsett at vi sitter på en helt unik kunnskap om alle reisemålene grunnet vår sterke, lokale tilhørighet. Både under og etter bestilling spør de oss om unike opplevelser, spesielle spisesteder, morsomme aktiviteter og lokale hemmeligheter, forklarer hun.

I tillegg til tradisjonelle pakkereiser satser Apollo også stort på mer fleksible reiser, i samarbeid med over 50 ruteflyselskap og tusenvis av hoteller. Dette har ført til at eksotiske strandparadis som Bali, Mauritius og Seychellene vokser som sommerdestinasjoner, og at stadig flere kombinerer en uke på stranden med en storbytur eller to.

Apollos sommertilbud fra Bergen 2019

Reisemål

Dag

Sesong

 

Parga og Lefkas – Nyhet!

Mandag

13/05 – 07/10

Kroatia

Onsdag

26/06 – 07/08

Rhodos

Onsdag

19/06 – 07/08

Sitia og Ierapetra – Nyhet!

Torsdag

20/06 – 08/08

Kreta

Torsdag

20/06 – 08/08

Kos

Fredag

21/06 – 02/08

Kreta – Nyhet!

Fredag

07/06 – 19/08

Mallorca

Lørdag

11/05 – 05/10

Kroatia

Lørdag

11/05 – 05/10

Kreta

Lørdag

11/05 – 05/10

Gran Canaria – Nyhet!

Lørdag

27/04 – 28/09

Santorini, Naxos, Paros, Antiparos, Ios og Milos

Lørdag

11/05 – 10/08

Rhodos

Søndag

05/05 – 06/10

Kontakter

Bilder

Om Apollo

Apollo
Apollo
Kirkegata 15
0153 OSLO

+47 22 33 45 00http://www.apollo.no

Apollo er en av Nordens ledende reisearrangører med en million reisende i året. Vi arrangerer tradisjonelle pakkereiser, treningsreiser, cruise, storbyferier og fleksible pakkereiser der du selv velger reisemål, reiselengde og hotell.

Sammen med flyselskapet Novair, spesialistarrangørene Golf Plaisir, Lime Travel og Xtravel samt treningshotellet Playitas er Apollo en del av gruppen DER Touristik Nordic AB. Vi jobber aktivt med bærekraftige reiser og har vært Travelife-sertifisert siden 2016. Les mer på www.apollo.no.

Følg saker fra Apollo

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Apollo på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Apollo

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom