Ringnes

Nå kan du gå planken med både øl og mat på Ringnes Brygghus

Del

– På nye Ringnes Brygghus i de gamle bryggerilokalene på Grünerløkka, kan du nå fråtse i både spennende øl og matchende, lekre smørbrød – servert på full eller halv planke. Er du ekstra interessert, får du kursing også.

Ringnes Brygghus med tilhørende mikrobryggeri åpnet dørene tidligere i oktober, og er et sted hvor alle kan lære mer om ølkultur og ulike brygg, og ikke minst nyte spennende smørbrød.

Øl og brød går hånd i hånd
Brygghusets valg av mat er ikke tilfeldig. Brød lages av de samme ingrediensene som øl, og med åtte ulike sesongbaserte varianter smørbrød pluss tre typer toast, er det alltid noe nytt for gjestene å prøve. Ringnes Brygghus har spesialtrente ølverter som kan hjelpe deg å finne de perfekte kombinasjonene av smørbrød og øl.

De som er ekstra eventyrlystne kan også kjøpe halv eller full planke med tre eller seks halve smørbrød for å smake seg gjennom de mange spennende kombinasjonene på menyen. Hver fredag klokken 1700 er det også mulig å oppleve en guidet smaking med en planke ulike øl brygget på huset sammen med en full planke smørbrød spesielt utvalgt for å matche det som er i glassene. I tillegg er det mulighet for drop-in ølsmaking hver torsdag, fredag og lørdag.

Nye menyer med jevne mellomrom
Alle smørbrødene bruker dansk rugbrød som base, og akkurat nå inneholder menyen alt fra ølbraisert kalkun og kirsebærmarinert sild til gravet elg og hønsesalat. For de som er søtmonser finnes det også tre ulike dessertvalg.

Både smørbrød- og ølmeny vil byttes ut med jevne mellomrom, avhengig av sesongvarer og hva brygghusets mikrobryggeri har på gang. I tillegg finnes det alltid øl fra gjestebryggerier å få.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Lenker

Om Ringnes

Ringnes
Ringnes
Thorvald Meyersgate 2
0555 Oslo

22 06 95 00http://www.ringnes.no

Ringnes AS er Norges største bryggeriselskap med ca. 950 medarbeidere. Selskapet eies av Carlsberg Group, som er et av verdens ledende bryggerikonsern. Vi leverer øl, brus og vann til hele det norske drikkemarkedet og vi er stolte av våre mange sterke merkevarer!

Følg saker fra Ringnes

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Ringnes på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Ringnes

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom