Nets Branch Norway

Nå kan du betale regninger via Facebook Messenger

Del

(Oslo, 29. november 2017) Som første bank i Norden lanserer nå Nordea i samarbeid med Nets den første banktjenesten via Facebook Messenger.

Første tjeneste ut er regningsbetaling. Med kun noen tastetrykk kan du betale eFakturaer i Facebook Messenger hvor og når som helst.

- Å betale regninger har aldri vært gøy. Nå gjør vi det veldig enkelt for kundene våre å betale regninger på en plattform de aller fleste allerede er på, sier John Sætre, leder for personmarkedet i Nordea Norge.

Betaling av eFaktura er en helautomatisert tjeneste som skjer via chat med en robottjeneste i Facebook Messenger. Betaling i Facebook Messenger er en sikker løsning. Du logger deg inn med BankID første gang, og deretter kan du bruke samme PIN-kode som du har opprettet i mobilbanken. I Facebook Messenger vil du enkelt kunne bekrefte, se og endre dine eFakturaer. 

- Dette er en ny måte for kundene å betale på. Nå tester vi løsningen, og hvis kundene liker denne plattformen for betaling, er det naturlig at vi vil se på hvordan vi kan utvikle kanalen videre, sier John Sætre.

- Med denne tjenesten ønsker Nordea å gjøre bank enklere for deg som kunde. Nå kan du betale regninger når og hvor som helst uten å forlate favorittmediet ditt, sier Sætre.

Dette er en ny kanal og mulighet, og du vil fortsatt kunne betale efakturaer i mobilbanken eller nettbanken om du ønsker det.

- For å bidra til fortsatt suksess og en videreutvikling av eFaktura har det vært viktig for oss å jobbe for at eFaktura skal være tilgjengelig i alle kanaler. Vi jobber hele tiden med å utvikle innovative løsninger som skal være tilgjengelige i de kanalene forbrukerne ønsker, sier Tom Scharning, Senior Vice President i Nets.

Nøkkelord

Kontakter

Synne Ekrem, kommunikasjonssjef i Nordea Norge, tlf 99 76 79 96
Stein-Arne Tjore, pressesjef for Nets i Norge, tlf. 915 39 846

Om Nets Branch Norway

Nets Branch Norway
Nets Branch Norway
Haavard Martinsensvei 54
0978 Oslo

https://www.nets.eu/no-nb/

Hos Nets ser vi enklere produkter og løsninger som fundamentet for vekst og utvikling, både innenfor handel og i samfunnet som helhet. Våre 2400 medarbeidere i Norge, Danmark, Finland, Sverige og Estland hjelper banker, bedrifter og forretningsdrivende i Norden og Baltikum med å gjøre hverdagen enklere for sine kunder, alltid med den høyeste grad av sikkerhet og stabilitet. Enkle løsninger for en travel hverdag. Det er det vi er her for.

Følg saker fra Nets Branch Norway

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Nets Branch Norway på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Nets Branch Norway

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom