Ving Norge

Nå forsvinner sydenturene fra Flesland

Del

Det ustabile sommerværet gjør oss værsyke, og mange bergensere rømmer landet. Ving har solgt ni av ti sydenreiser fra Flesland i juli, og det er Mallorca som er den store favoritten.

FERIEFAVORITT: Når bergenserne skal på pakketur er det Mallorca som er førstevalget. Her fra vakre Cala d'Or.
FERIEFAVORITT: Når bergenserne skal på pakketur er det Mallorca som er førstevalget. Her fra vakre Cala d'Or.

- I neste uke er det bare Tyrkia-flyet som har ledige seter, og det er fremdeles mulig å finne plasser på de populære familiehotellene Sunwing og Family Garden, sier informasjonssjef Elisabeth Larsen-Vonstett i Ving. 

I andre halvdel av juli er det litt mer å velge blant. Da finnes det strøplasser til Kreta, Gran Canaria, Mallorca, Rhodos, Bulgaria og Kypros.

- Vi forventer imidlertid at disse reisene forsvinner i løpet av de neste dagene, så den som drømmer om sommervarme bør  ikke vente for lenge, fortsetter Larsen-Vonstett.

Også i august merker Ving stor etterspørsel. Syv av ti reiser er solgt. Det er fullt til Kypros, men fremdeles mulig å komme seg til Tyrkia, Kreta, Mallorca, Rhodos eller Bulgaria.

Beregninger fra Ving viser at rundt 650 000 nordmenn skal reise på en charterferie i løpet av sommeren. 

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

FERIEFAVORITT: Når bergenserne skal på pakketur er det Mallorca som er førstevalget. Her fra vakre Cala d'Or.
FERIEFAVORITT: Når bergenserne skal på pakketur er det Mallorca som er førstevalget. Her fra vakre Cala d'Or.
Last ned bilde

Om Ving Norge

Ving Norge
Ving Norge
Dronning Eufemiasgate 16
0191 Oslo

08888http://www.ving.no

Ving er Norges største reisearrangør med reiser til mer enn 170 reisemål i over 40 land. Ving arrangerer charterreiser, fleksible pakkereiser med rutefly, i tillegg til flybilletter og hotell for de som vil reise på egen hånd. Reisene selges via internett, telefon, i egne butikker samt utvalgte reisebyråer over hele landet.

Ving Norge AS har 89 ansatte og over 400 000 reisende årlig. Ving Norge AS inngår i det internasjonale reisekonsernet Thomas Cook Group plc som er børsnotert i London.

Følg saker fra Ving Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Ving Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Ving Norge

Fem reisetrender for 201810.1.2018 08:50Pressemelding

Trend 1: Østre Middelhavet øker mest sommeren 2018 Sommeren 2018 blir en skikkelig Hellas-sommer. Hellas har alltid vært et populært reisemål for nordmenn, men sommeren 2018 blir ekstra bra. – Av våre gjester velger hele 35 prosent seg Hellas denne sommeren, og de aller fleste reiser til Rhodos og Kreta, sier informasjonssjef i Ving, Siri Røhr-Staff Flere nordmenn får også øynene opp for Kroatia, og landet har blitt et svært populært reisemål de siste årene. Kroatia er nå det tredje største ferielandet fra Norge med 8 prosent av totalkapasiteten. – Tyrkia har også hatt en kraftig oppgang. Vi ser en økning i markedet vårt på 70 prosent, og bestillingene tikker stadig inn. Det synes vi er svært gledelig. Jeg tror mange har savnet Tyrkia som reisemål, sier Siri Røhr-Staff. I tillegg til disse klassikerne på charter-programmet er Montenegro en nyhet hos Ving denne sommeren. – Montenegro er en spennende charter-nyhet som jeg tror det norske publikum kommer til å ta vel imot. Der er også pri

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom