Nå er Solskjær oddsfavoritt til fast jobb i Manchester

Del

Etter en utrolig snuoperasjonen, og en ubeseiret seiersrekke 9-1-0 er Ole Gunnar Solskjær nå storfavoritt til fast managerjobb på Old Trafford.

Mauricio Pochettino og Zinedine Zidane har lenge vært bookmakernes oddsfavoritter til å ta over som permanent manager i Manchester United fra og med neste sesong. Men som fortsatt ubeseiret manager etter 10 kamper, er oddsen på Ole Gunnar Solskjær nå så lav at han er stor favoritt til å beholde jobben.

-Manchester United spiller festfotball under Solskjær, og nå snuser de på den ekstremt viktige fjerdeplassen – noe som ville vært helt utenkelig for seks uker siden. Da er det ikke så rart at oddsen på Solskjær som neste permanente manager faller kraftig, sier PR Manager for Unibet Norge, Steffen Løvholen.

-Mauricio Pochettino var i utgangspunktet stor favoritt til å ta over som United-manager, både før og etter at Jose Mourinho fikk sparken. Men nå renner det inn spill på Solskjær. Fra å være en sterk outsider har han nå blitt den soleklare favoritten, med 60 prosent sjanse for å bli neste permanente manager i Manchester United, avslutter Steffen Løvholen.

Odds på manager i Manchester United neste sesong:

Ole Gunnar Solskjær - 1,50

Mauricio Pochettino – 3,50

Massimiliano Allegri – 9,00

Zinedine Zidane – 11,00

Gareth Southgate – 11,00

Eddie Howe – 15,00

Laurent Blanc – 21,00

Antonio Conte – 34,00

Diego Simeone – 34,00

Leonardo Jardim – 34,00

Carlo Ancelotti – 41,00

Arséne Wenger – 41,00

Didier Deschamps – 51,00

Josep Guardiola – 51,00

Jürgen Klopp – 51,00

 

For ytterligere informasjon:

Steffen Løvholen
PR Manager Norge
(+47) 482 98 980
steffen.lovholen@kindredgroup.com

Om Unibet

UnibetFølg saker fra Unibet

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Unibet på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Unibet