SkiStar

Nå åpner skisesongen i VM-byen Åre

Del

Fredag 7. desember er det klart for sesongåpning i svenske Åre. Det betyr at samtlige av SkiStars fem skandinaviske destinasjoner er i gang med vintersesongen.

Fredag 7. desember er det sesongåpning i Åre. Foto: Ola Matsson
Fredag 7. desember er det sesongåpning i Åre. Foto: Ola Matsson

I VM-byen Åre er det god stemning og destinasjonssjef Niclas Sjögren Berg er «sjukt taggad». Han ser fram til 150 dager med skikjøring og har gledet seg lenge til åpningsdagen.

- Først ut er Gästrappet og VM8:an, Valleslingan og nedre Lundsdrappet. Åpningsdagen kjører vi tre heiser og fire bakker. Men allerede neste helg åpner vi mer. Da er det Ski Test Weekend i Åre, ei helg det skjer veldig mye i Åre by, sier han.

Skisesongen er lang og avsluttes ikke før i begynnelsen av mai. Ski Test Weekend 13.-16. desember er nevnt, men vinterens store arrangement i Åre er alpin-VM 4.-17. februar. Det er tredje gangen Åre er vertskap for alpin-VM, Sjögren Berg ser fram til å ønske verdens beste alpinister velkommen.

- Hele organisasjonen ser fram til dette. Nå skal vi komme ordentlig i gang med vinteren og sørge for at alle som liker ski og alpin vintersport får en god opplevelse når de besøker oss. Dette blir bra, sier han.

Samme helg som Åre er det også Ski Test Weekend i Trysil. Da kan alle som vil få teste vinterens ski- og brettnyheter.

I Hemsedal åpnet sesongen forrige helg. Nå er enda mer klargjort, og til sammen ti heiser og ti bakker og 7,5 kilometer med skikjøring er åpnet for gjestene. Trysil åpnet også sesongen forrige helg, lørdag åpner barneområdet på Høyfjellssenteret og mer er på gang.

- Prognosen ser bra ut, det er meldt snø, og det jobbes med åpning av flere heiser og bakker på alle våre destinasjoner. Også i østerrikske St. Johann går snøproduksjonen for fullt, sier Linda Morell, pr-sjef i SkiStar.

Sesongen er altså godt i gang i Åre, Hemsedal, Trysil, Sälen og Vemdalen. Vi ser fram til en lang og god vinter, fylt med morsomme aktiviteter, arrangementer, skiglede og ikke minst gode skiopplevelser for våre gjester.

Se åpne heiser og bakker på SkiStars destinasjoner

For mer informasjon:

Niclas Sjögren Berg, destinasjonssjef i SkiStar Åre, mob: +46 70 633 90 51

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Fredag 7. desember er det sesongåpning i Åre. Foto: Ola Matsson
Fredag 7. desember er det sesongåpning i Åre. Foto: Ola Matsson
Last ned bilde

Lenker

Om SkiStar

SkiStar
SkiStar
Sälfjällstorget
880 67 Sälen

+46 280 88050https://www.skistar.com/no/

SkiStar AB (publ) er notert på Nasdaq Stockholms Mid Cap-segment. Konsernet eier og driver alpinanlegg i Hemsedal og Trysil i Norge, i Sälen, Åre og Vemdalen, samt Hammarbybacken (Stockholm) i Sverige, og St. Johann in Tirol i Østerrike. Markedsandelen i Sverige er 49 %, i Norge 30 % og totalt i Skandinavia 41 %. Kjernevirksomheten er alpin skikjøring med gjestens skiopplevelse i sentrum. Virksomheten deles inn i tre kjerneområder: Drift av skianlegg, infrastruktur og explotering.

Bilder og film i SkiStars presserom kan publiseres fritt i omtale av SkiStar, våre destinasjoner og produkter.

Følg saker fra SkiStar

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra SkiStar på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra SkiStar

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom