Glass og Fasadeforeningen

Mye faglig om bilglass

Del

Mens vi venter på den offisielle invitasjonen til Fagdagen 2016 – Trondheim, kan vi nå røpe flere detaljer om det faglige programmet. Bilglass, eller «glass i kjøretøy», får egen agenda i et totimers fagprogram. Henning Sundvoll og Per Henning Graff er enige om at det nye kalibreringsverktøyet må få stor oppmerksomhet.

Henning Sundvoll og Per Henning Graff
Henning Sundvoll og Per Henning Graff

På «Fagdagen 2016 – Trondheim» setter Glass og Fasadeforeningen et tydelig fokus på alle deler av bransjefellesskapet. Etter et felles innledende program vil vi gjennomføre tre separate fagseksjoner som retter seg mot fasade, bilglass og kombinasjonen håndverk og industri. Hver enkelt deltaker kan da velge «sitt» fagområde.

– I takt med den teknologiske utviklingen krever montering av bilglass i dag høy faglig kompetanse. Spesielt i forhold til alt utstyr som skal fungere i forhold til bilens sikkerhets- og komfortelektronikk. Dessuten er det endelig kommet krav om at alle som monterer bilruter må ha «særlig arbeidstillatelse, sier prosjektleder Per Henning Graff.

Programkomiteen har hensyntatt utviklingen og presenterer et program som omhandler disse temaene.

– Vi har god nytte av å diskutere med aktørene i bransjen. Både Autover og Bilglassgruppen AS har vært nyttige samtalepartnere i prosessen med å utforme programmet.

– I tillegg inviterer vi bilglassaktørens viktigste premissgiver, forsikringsselskapet, til Trondheim. Det er viktig at vi spiller på lag med forsikringsselskapene. Derfor har vi satt opp «Krav og forventninger fra premissgiver» som egen post i programmet, sier Graff.

Artikkel fortsetter under bildet.

Mye faglig om bilglass
Henning Sundvoll og Roy Ellingsen i Bilglassgruppen er sparringspartnere for Per Henning Graff.

Fagutstilling
Som vanlig vil det være stor fagutstilling i forbindelse med Fagdagen 2016 – Trondheim. Klare utstillere er Sapa Buildingsystems, GFAB Glassteam, Dorma, Pilkington, Per Mordt AS, Swissspacer, Bilglassgruppen, Autover, Solfilmgruppen og Glass og Fasadeforeningen.

– Vi har plass til et par utstillere til. Men vi regner med å fylle disse i løpet av et par dager, avslutter Graff.

Invitasjon vil bli sendt ut i uke 37. Men du kan allerede nå melde deg på til Fagdagen 2016 – Trondheim.

Bilder

Henning Sundvoll og Per Henning Graff
Henning Sundvoll og Per Henning Graff
Last ned bilde
Henning Sundvoll og Roy Ellingsen i Bilglassgruppen er sparringspartnere for Per Henning Graff
Henning Sundvoll og Roy Ellingsen i Bilglassgruppen er sparringspartnere for Per Henning Graff
Last ned bilde

Om Glass og Fasadeforeningen

Glass og Fasadeforeningen
Glass og Fasadeforeningen
Fridtjof Nansens vei 19
0369 Oslo

47 47 47 05http://www.glassportal.no

Glass og Fasadeforeningen (GF) er en interesseorganisasjon for bedrifter med virksomhet innenfor forvaltning, rådgivning, prosjektering, produksjon, bearbeiding, montering og handel/salg av glass- og tilhørende produkter.

Følg saker fra Glass og Fasadeforeningen

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Glass og Fasadeforeningen på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Glass og Fasadeforeningen

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom