ABB

Møt ABB på Zerokonferansen 2016

Del

Det er minst tre gode grunner til å besøke ABBs utstilling under Zerokonferansen i Oslo 23. – 24. november 2016.

Bilde fra Zerokonferansen 2015. (Foto: Peter Tubaas/ABB)
Bilde fra Zerokonferansen 2015. (Foto: Peter Tubaas/ABB)

ABB er sponsor av både Miljøstiftelsen Zero og Zerokonferansen og deltar for åttende gang på rad på Norges største møteplass for klima- og miljøengasjerte. «Fra fossil til grønn særstilling» er navnet på årets konferanse.

- Tittelen på konferansen antyder at vi kan innta den samme lederposisjonen innen utnyttelse av ren energi som den vi har hatt innen olje og gass - hvis vi vil det selv. Vi i ABB har en fot innen begge leire og tar vår del av ansvaret for å gjennomføre det grønne skiftet, sier informasjonsdirektør Helene Günther Merg.

Nøkkelen til en bærekraftig energifremtid er teknologi, og mange av selskapene som skal bidra til omstillingen vil være på Folketeateret og Folkets Hus under Zerokonferansen i Oslo 23. – 24. november.

- Ingen vil gi oss en ledende posisjon på grønn teknologi. Vi må ta den. I ABB er vi opptatt av å utnytte alle mulighetene som ligger i digitaliseringen og energiomstillingen samfunnet er midt oppe i. Dette er to av de mest vesentlige utviklingstrekkene i vårt moderne samfunn i dag og henger tett sammen, sier Günther Merg.

- Et typisk eksempel hvor både digitalisering og energiomstilling smelter sammen, er nye smartgrid- eller microgrid-løsninger, som gjør det mulig å utnytte fornybar energi bedre. Vår kombinerte solinverter og energilager React er et slikt produkt for distribuert energiproduksjon, sier hun.

På Zerokonferansen vil du kunne studere både React og annen grønn teknologi på nært hold på ABBs stand:

Free@home: På Zerokonferansen har vi med et helt rom utrustet med ABBs praktiske, komfortable og energieffektive hjemmeautomatiseringssystem. Free@home er lett å installere og lett å bruke. Med PC, nettbrett eller mobil styrer du enkelt lys, varme, persienner, aircondition og porttelefon.

React: ABBs nye kombinerte solinverter og energilager gjør ditt nye solcelleanlegg komplett. Det håndterer av- og påkopling til kraftnettet automatisk. React kan leveres med 3x 2 kWh batterimoduler, med en effekt på 3,6-4,6 kW.

Hjemmelader: ABBs nye, raske hjemmelader for elektriske biler er ment for privat bruk og kan enkelt installeres i det elektriske systemet hjemme og integreres i et byggautomatiseringssystem. Den veggmonterte vekselstrømsladeren har en nominell effekt på 3,7 eller 7,5 kW. Det kan også leveres en 22 kW-versjon.

Teknologidirektør Håvard Devold i ABB kommer til å holde et innlegg i sesjonen «Fornybar kraft, Norges konkurransefortrinn» om teknologiutvikling, energiomstilling og utveksling av kraft med utlandet, 24. november kl. 09.10 i Folkets Hus.

Last ned høyoppløselige bilder av produktene eller relatert til Zerokonferansen ved å følge linken til bildearkivet litt lenger ned. 

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Bilde fra Zerokonferansen 2015. (Foto: Peter Tubaas/ABB)
Bilde fra Zerokonferansen 2015. (Foto: Peter Tubaas/ABB)
Last ned bilde

Lenker

Om ABB

ABB
ABB
Bergerveien 12
1396 Billingstad

22 87 20 00http://www.abb.no

ABB (ABBN: SIX Swiss Ex) er en pionér med ledende teknologi innen elektrifiseringsprodukter, roboter og drivsystemer, industriell automatisering og kraftnett, som betjener kunder innen energiforsyning, industri samt transport og infrastruktur over hele verden. I fortsettelsen av mer enn 125 års innovasjonshistorie, skriver ABB nå nye kapitler innen industriell digitalisering og er en drivkraft bak energiomstillingen og den fjerde industrielle revolusjonen. ABB er til stede i mer enn 100 land og har ca. 135 000 ansatte. www.abb.no

Følg saker fra ABB

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra ABB på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra ABB

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom