Platekompaniet

Møt a-ha hos Platekompaniet

Del

Tirsdag 8. september stiller a-ha til signering hos Platekompaniet på Oslo City. Dette er en svært sjelden anledning til å møte de ikoniske popheltene i Norge, før de drar ut på en omfattende 2 års turné med sitt nye studioalbum: Cast in Steel.

Etter nærmere 40 millioner solgte album og 64 listetopper verden over, er a-ha tilbake med sitt tiende studioalbum. Cast In Steel kommer ut 4. september, tre uker før bandet spiller på Rock In Rio - der bandet i 1991 opptrådte for 198 000 fans på Maracanã stadion og satte verdensrekord i antall solgte konsertbilletter. a-ha er invitert tilbake til Brasil for å feire både festivalens og bandets 30-årsjubileum. Samtidig er det 30 år siden deres gjennombruddssingel Take on Me ble nummer 1 på hitlister verden rundt.

Stor interesse for signeringen

- Vi er veldig glade for å kunne gi fansen en unik mulighet til å møte Norgeshistoriens største og viktigste popband – ansikt til ansikt. Platekompaniet skal være et sted man ikke bare kan kjøpe, men også oppleve, det beste innen underholdning i Norge, sier Rolf Presthus, daglig leder i Platekompaniet.

Signering med a-ha vil finne sted tirsdag den 8 september kl. 17.00, i Platekompaniets butikk på Oslo City. Dette er den eneste signeringen i Norge.

- Vi opplever at det er mange utenlandske storfans som har meldt seg på signeringen i sosiale medier. Vi har aldri opplevd så mye interesse rundt en signering før og ser frem til å ta imot mange ivrige fans, avslutter Presthus.

For mer informasjon, kontakt:

 Rolf Presthus, daglig leder Platekompaniet

Rolf@platekompaniet.no

Tlf.: 908 58 335

Nøkkelord

Kontakter

Om Platekompaniet

Platekompaniet
Platekompaniet
Akersbakken 10
0172 Oslo

http://www.platekompaniet.no
Om Platekompaniet Platekompaniet etablerte seg i et hjørnelokale på Grønland T-banestasjon i Oslo i 1992, og er i dag en av Norges ledende musikk-, film- og spilldetaljister. Platekompaniets tradisjonelle plateutsalg vil fremover forvandles til moderne underholdningsbutikker, og man vil fremover kunne oppleve et stort utvalg aktiviteter rundt musikk, film, spill og bøker i våre lokaler landet rundt. Vi har 19 butikker spredt over hele landet, fra Kristiansand til Trondheim, i tillegg til internettbutikken Platekompaniet.no. Om nettbutikken Platekompaniet.no er en av Norges største internettbutikker. Vi har et bredt utvalg DVD, Blu-ray, CD, vinyl, spill og bøker innen alle sjangre. Platekompaniet.no tilbyr lave priser, god service og lynrask levering fra vårt lager sentralt i Oslo.

Følg saker fra Platekompaniet

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Platekompaniet på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Platekompaniet

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom