Thon Hotels

Morten Thorvaldsen utnevnt til æresmedlem av Cornell University

Del

Konserndirektør for Thon Hotels, Morten Thorvaldsen, har blitt utnevnt til æresmedlem av den prestisjefylte hotellskolen, Cornell University.

Morten Thorvaldsen. Foto: Gry Traaen
Morten Thorvaldsen. Foto: Gry Traaen

Morten Thorvaldsen har blitt utnevnt til «CHS Honorary Member», og dette ble offentliggjort under HSMAI-prisene i Oslo.

– Jeg er svært takknemlig over å motta denne utnevnelsen. Det er hyggelig at arbeidet med unge ledere og unge medarbeidere blir satt pris på. Det er viktig å videreutvikle unge talenter i reiselivsbransjen – en bransje hvor jeg selv har jobbet i mer enn 37 år. Dette er noe jeg virkelig brenner for, og at dette blir verdsatt internasjonalt er stort for meg, sier Morten Thorvaldsen.

Cornell University er en internasjonal hotellskole i USA som ble etablert i 1922. Universitetet ligger i New York og Cornell Hotel Society er et anerkjent alumninettverk.

– Dette er en internasjonal pris i vår bransje, og det betyr selvfølgelig ekstra mye at det er professorer og Cornell-styret som har valgt meg ut. En leder må bry seg, både om jobben og medarbeiderne - og skape arbeidsglede, og det er givende for meg å kunne tilrettelegge for unge som ønsker å jobbe innen reiseliv, på restauranter og i hotellnæringen, sier Thorvaldsen.

Siden 2009 har Thorvaldsen vært visepresident i NHO Reiseliv, og i 2014 ble han tildelt HSMAI Veiviserpris for innsatsen han har gjort i bransjen. Morten Thorvaldsen har vært konserndirektør for hotell & restaurant i Olav Thon Gruppen i 28 år.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Morten Thorvaldsen. Foto: Gry Traaen
Morten Thorvaldsen. Foto: Gry Traaen
Last ned bilde

Om Thon Hotels

Thon Hotels
Thon Hotels
Stenersgata 2
0105 Oslo

+47 23 08 00 00https://www.thonhotels.no/

Thon Hotels er en av Norges største hotellkjeder, og er en del av Olav Thon Gruppen. I Norge finnes ca. 70 hoteller, 8 i Brussel og 1 i Rotterdam. Thon Hotels har over 2,6 millioner gjestedøgn i løpet av et år. Vi er medlem av verdens største allianse av uavhengige hotellkjeder, Global Hotel Alliance (GHA).

Følg saker fra Thon Hotels

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Thon Hotels på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Thon Hotels

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom