TV 2

Morten Harket blir mentor i The Voice på TV 2

Del

Norges popkonge Morten Harket skal finne Norges beste stemme på TV 2.

Morten Harket blir mentor i den nye sesongen av The Voice på TV 2.
Morten Harket blir mentor i den nye sesongen av The Voice på TV 2.

Morten Harket blir en av mentorene i den nye sesongen av The Voice som kommer på TV2 til høsten. Vokalisten i A-ha skal gjennom programserien finne unike sangtalenter og lede disse gjennom en tøff konkurranse. Morten skal gi oppfølging og veiledning for å få frem det aller beste i hver av disse sangtalentene.

- Det er mye uoppdaget talent der ute blant oss - dette kan bli spennende! sier Morten Harket.

Med Morten Harket som mentor, har TV 2 nå en av verdens beste stemmer i mentorstolen, og dermed starter nå jakten etter Norges beste stemme!

- Morten Harket er den ubestridte eneren i norsk musikkbransje og har vært en tydelig stemme i den internasjonale musikkverden helt siden gjennombruddet med debutalbumet «Hunting high and low» med a-ha i 1985. Morten har jo blitt referert til som innehaver av en av verdens beste stemmer og vil kunne bidra på en særegen måte i å jobbe med artistutvikling av nye talenter i The Voice. Vi er veldig glade for at Morten nå skal være mentor og at popikonet bidrar til at "The sun always shines on TV», sier programdirektør Jarle Nakken i TV 2.

Ønsker du å delta? Meld deg på her: https://www.shortaudition.com/Copy_The_Voice_Of_Norway

Morten Harket

Frontfigur og vokalist i a-ha, Norges største popsuksess.

Har gitt ut seks soloalbum.

Har vunnet til sammen 11 spellemannpriser.

Utnevnt til ridder av 1. klasse av St. Olavs Orden for ”innsats i norsk musikkliv”.

A-ha har solgt over 40 millioner musikkalbum og mer enn 70 millioner singler.

Kontakter

Bilder

Morten Harket blir mentor i den nye sesongen av The Voice på TV 2.
Morten Harket blir mentor i den nye sesongen av The Voice på TV 2.
Last ned bilde

Om TV 2

TV 2
TV 2
Nøstegaten 72
5020 Bergen

02255http://www.tv2.no

Dette er TV 2

TV 2 er Norges største kommersielle tv-kanal, og er en del av mediehuset TV 2 som står bak en rekke etablerte merkevarer som TV 2 Nyhetskanalen, TV 2 Zebra, TV 2 Livsstil, TV 2 Sportskanalen, TV 2 Humor, TV 2 Sumo, TV2.no, TV 2 Mobil og TV 2 Skole.

TV 2 er en del av Egmont, som er et av Nordens største mediekonsern med 6600 ansatte og aktivitet i 30 land. TV 2s eier Egmont er en stiftelse, der deler årlig ut over 100 millioner kroner til et bedre liv for barn og unge. Egmont står bak mer enn 700 magasiner, forlag, Klikk.no, Nordisk Film, kinodrift, samt flere deleide selskaper.

Følg saker fra TV 2

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra TV 2 på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra TV 2

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom