EVRY

Monobank lanserer Google Pay i samarbeid med EVRY

Del

(Oslo, 31. oktober 2018) Som en av de første bankene i Norden introduserer Monobank Googles mobile betalingsløsning til sine kunder. EVRY gjør det mulig å bruke Googles mobile betalingsløsning ved å digitalisere bankkortene i kundens mobiltelefon.

Christer Jonsson, SVP Card i EVRY
Christer Jonsson, SVP Card i EVRY

Google er en av de store aktørene som tilbyr tjenester for betaling med mobiltelefon. Med Google Pay kan du bruke en Android-telefon til å betale med i alle butikker med terminal for kontaktløs betaling, eller utføre kjøp i apper og nettbutikker. Du kan legge inn alle kredittkortene dine i Google Pay og samle alle kjøp på din egen Google-konto.

Monobank er en heldigital bank som har som mål å levere den beste opplevelsen til sine kunder og hvor geografisk ekspansjon er en viktig del av bankens vekststrategi.

- Vi er stolte over å være blant de første bankene i Norge som tilbyr Google Pay til våre kunder. Som digital bank er det naturlig å gi våre kunder mulighet til å ta i bruk nye betalingsformer og innovative digitale tjenester. For å komme raskt på markedet, er det viktig å ha gode partnere som støtter både globale trender og nasjonale initiativ. EVRY ligger i forkant av utviklingen av kort og mobil betaling, og er en viktig bidragsyter til at vi kan levere nye tjenester og produkter så tidlig som mulig, sier Martin Valland, CTO i Monobank.

- Betaling skal være enkelt, raskt og sikkert, og Monobank har innovasjon og kundeengasjement høyt på dagsordenen. Vi er stolte over å være bidragsyter til lanseringen av Google Pay. Kundene får nå tilgang til en brukervennlig betalingsmåte som kan benyttes på millioner av brukersteder i mange land, sier Christer Jonsson, SVP Card i EVRY.

Monobank er en gründerbank etablert i 2015 som nylig lanserte sin egen kredittkortapp Mono Pay og Widerøe Visa kredittkort. EVRY leverer hele den underliggende verdikjede av kredittkorttjenester til banken, alt fra fysiske og virtuelle kredittkort, mobile betalinger til kortproduksjon, samt relaterte tjenester.

EVRY har et helhetlig nordisk tilbud med spisskompetanse innen kortteknologi og mobile betalinger, og leverer tjenester til mer enn 100 kortutstedere i 12 land. Hvert år produserer EVRY cirka 25 millioner kort og overvåker mer enn en milliard korttransaksjoner over hele verden for å avdekke og forhindre betalingssvindel.

Kontaktpersoner

Viola Hellström VP Communications, EVRY, tel: + 46 73 708 1727
Martin Valland, CTO, Monobank, tel: + 47 40 200 800

Om Monobank

Monobank  er en heldigital gründerbank med kontor i Bergen som tilbyr lån uten sikkerhet, høyrentekonto, eget kredittkort og Widerøe Visa. Banken åpnet 19. november 2015 og er rundt 50 ansatte med lang erfaring innen finansbransjen. 

Nøkkelord

Bilder

Christer Jonsson, SVP Card i EVRY
Christer Jonsson, SVP Card i EVRY
Last ned bilde

Om EVRY

EVRY
EVRY
Snarøyveien 30 A
1360 Fornebu

+47 23 14 50 00https://www.evry.no

Om EVRY

EVRY er et ledende nordisk IT-tjeneste og programvareselskap med mer enn 10 000 kunder i privat og offentlig sektor. Over fem millioner mennesker i Norden bruker daglig løsninger levert av EVRY. Gjennom en sterk lokal tilstedeværelse med dyp teknologisk og forretningsmessig innsikt er EVRY en pådriver i kundenes innovasjon og fornyelse. EVRY hadde i 2017 en omsetning på NOK 12,6 milliarder og 8 500 ansatte i 9 land. Hovedkontoret ligger på Fornebu utenfor Oslo og selskapets aksjer er notert på Oslo Børs. www.evry.com.Følg saker fra EVRY

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra EVRY på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra EVRY

EVRY rapporterer et andre kvartal i 2019 med vekst innen konsulent- og applikasjonstjenester, som støtter selskapets strategiske retning12.7.2019 07:01:12 CESTPressemelding

(Fornebu, 12. juli 2019) EVRY rapporterer driftsinntekter for andre kvartal på 3 178 millioner kroner i 2019, sammenlignet med 3 286 millioner kroner i andre kvartal 2018. Driftsinntektene for årets første halvår var på 6 507 millioner kroner, som er en økning fra 6 494 millioner kroner for samme periode i fjor. Justert for valutaeffekter og oppkjøp, var den organiske veksten 0,1 % i første halvår 2019, sammenlignet med første halvår av 2018. Financial Services rapporterte en positiv organisk vekst i andre kvartal, mens de andre forretningsområdene var berørt av sesongsvingninger.

EVRY och Tieto går samman för att bli en ledande leverantör av digitala tjänster i Norden.18.6.2019 07:10:12 CESTPressemelding

(Fornebu / Espoo, 18 juni 2019) EVRY och Tieto tillkännager idag ett avtal om samgående för att bilda ett av de ledande digitala tjänste- och mjukvaruföretagen i Norden. Med en kombinerad omsättning på närmare 3 miljarder EUR och med 24 000 medarbetare blir det nya bolaget väl positionerat för att öka den digitala innovationstakten för nordiska företag och samhället i stort. De båda bolagen kompletterar varandra utifrån sin geografiska närvaro samt från ett kund- och erbjudandeperspektiv. Det nya bolaget får namnet TietoEVRY och kommer betjäna tusentals kunder inom såväl privat som offentlig sektor i mer än 90 länder.

EVRY og Tieto fusjonerer og skaper en ledende nordisk leverandør av digitale tjenester18.6.2019 07:00:43 CESTPressemelding

(Fornebu/Espoo, 18. juni 2019) EVRY og Tieto har i dag kunngjort en fusjonsavtale. Sammen skaper partene et konkurransedyktig selskap for digitale tjenester og programvare i Norden. Det fusjonerte selskapet vil ha en samlet omsetning på rundt 30 milliarder kroner og 24.000 medarbeidere. EVRY og Tieto er svært komplementære når det gjelder geografiske markeder, tjenesteportefølje og kunder. Selskapet vil bli kalt TietoEVRY og ha flere tusen kunder i privat og offentlig sektor i mer enn 90 land.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom