Monica Ervig Kjendalen er kåret til Årets butikksjef
Ferskvaresjef på MENY Solsiden, Ståle Sandvik, tok i dag imot prisen på vegne av Kjendalen under Handelskonferansen 2018. Virke, rekrutteringsselskapet Impact, Markedsinfo og Retailmagasinet står bak kåringen.
Også i fjor var Kjendalen nominert til prisen, og endte som én av tre finalister. I år hun nådd helt til topps. I juryens begrunnelse står det:
Kjendalen har fylt sin rolle som leder med lidenskap, høy medarbeidertilfredshet og lavt sykefravær. Hun er også blitt trukket frem som rollemodell både i bransjepresse og i sitt markedsområde. Hun er heller er ikke redd for å gå nye veier for å skape unike handleopplevelser for kundene og utnytter de mulighetene som finnes samt er gjerne i front når det gjelder å ta i bruk ny teknologi.
Kjendalen er kjøpmannsdatter og har siden 2006 ledet MENY Solsiden i Trondheim. Butikken har over flere år utmerket seg med svært gode resultater. Butikken scorer også høyt i kundeundersøkelser og medarbeidertilfredshetsundersøkelser.
-Monica har lidenskap i rollen som leder og kjøpmann, alltid med kundene i fokus. Sammen med teamet sitt, jakter hun på millimeterne som skal til for å gjøre MENY Solsiden til Trondheims destinasjon for de beste råvarene, den ypperste fagkunnskapen og den råeste handleopplevelsen, sier Line Beate Jebsen, HR-direktør i MENY.
Fakta om Monica Ervig Kjendalen (40):
- Kjendalen har jobbet i dagligvarebutikk fra hun var liten, først i farfars butikk, deretter farens butikk. Hun har studert ved Norges Varehandelshøyskole.
- MENY Solsiden har i underkant av 60 ansatte og omsatte for 140 millioner kroner i 2017.
- MENY Solsiden ble kåret til Norges beste MENY-butikk 2016.
- Kjendalen vant årets Kremmerpris 2018 i konkurranse med NorgesGruppens totalt 1800 butikksjefer.
- Kjendalen har i årenes løp fokusert på fagkompetanse og lært opp dyktige talenter og er butikken i MENY som har hatt flest traineer. I 2013 ble hun kåret til Årets talentutvikler i MENY-kjeden.
Kontaktperson:
Line Beate Jebsen, HR-direktør MENY, tlf: 930 37 932
Kontakter
Nina Horn HynneKommunikasjonsrådgiver
Tel:934 44 213nina.hynne@meny.noBilder
Om MENY
MENY er Norges ledende supermarkedkjede på nett og i butikk med 188 butikker og en omsetning på 22 milliarder kroner i 2021. MENYs lidenskap er gode råvarer, norsk matkultur og gode matopplevelser. I MENY sier vi at spiser du bedre, lever du bedre. Vi er overbeviste om at mat er viktig for folks livskvalitet. MENY har stort utvalg, mye ferskvare og måltidsløsninger, eget bakeri, mange tusen lokalmatprodukter og store frukt- og grøntavdelinger, men også hundrevis av ukentlige tilbud. Nær 10 000 matarbeidere sørger for personlig service og matfaglig veiledning. For inspirasjon, oppskrifter, vareinformasjon og tilbud, se meny.no. MENY er en del av NorgesGruppen.
Følg pressemeldinger fra MENY
Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra MENY på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.
Siste pressemeldinger fra MENY
MENY lanserer kundeklubb20.4.2024 08:00:00 CEST | Pressemelding
Med kundeklubben «MENY Mer» skal kundene pleies mer individuelt. – Vi må gi kundene mer av det de faktisk liker. Basert på tidligere kjøp skal de nå få flere og mere relevante tilbud, samt mer skreddersydd matinspirasjon, sier markedsdirektør Jørgen Normann-Larsen i MENY.
Nær halvering av matsvinnet21.3.2024 15:29:41 CET | Pressemelding
MENY har redusert matsvinnet med 45 prosent målt i tonn, mot 2015. I 2023 gikk matsvinnet ned med 11 prosentpoeng fra året før. – Vi er langt fra i mål, men glade for at vårt arbeid gir gode resultater, sier Unni Skjønhaug, driftsansvarlig for matsvinn i MENY.
MENY Revetal kåret til landets beste31.1.2024 14:50:46 CET | Pressemelding
MENY Revetal gikk igjen til topps i den høythengende MENY-kåringen «Årets butikk». – Å vinne prisen én gang er imponerende, å vinne for sjette gang skal ikke være mulig. At Norges råeste supermarked ligger i et lite tettsted i Vestfold, sier alt om dedikasjonen, presisjonen og atmosfæren til MENY Revetal, sier Vegard Kjuus, juryleder og MENY-sjef.
1 million matposer reddet fra søpla27.12.2023 09:00:00 CET | Pressemelding
MENY-kundene har nå totalt reddet en million poser med overskuddsmat, tilsvarende 1000 tonn, via appen Too Good To Go. – Kundene får god mat til en billig penge og vi unngår å kaste mat. En fin og viktig ordning, sier bærekraftsansvarlig Kenneth Skauge i MENY.
Barnegrøt med 100% norske, naturlige råvarer10.11.2023 12:57:41 CET | Pressemelding
For første gang får vi en 100 prosent norsk barnegrøtserie inn i dagligvarehylla. – Jeg er opptatt av at vi skal spise norsk mat, og at det ungene får i seg er trygt og kortreist, sa landbruks- og matminister Geir Pollestad da han lanserte barnegrøten på gården til Den sorte havre i Våler.
I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.
Besøk vårt presserom