MENY

Monica Ervig Kjendalen er kåret til Årets butikksjef

Del

Monica Ervig Kjendalen, kjøpmann på MENY Solsiden, er av handelen kåret til Årets butikksjef 2018 i Norge.

Monica Ervig Kjendalen er kåret til Årets butikksjef 2018. Foto: Vidar Alvik
Monica Ervig Kjendalen er kåret til Årets butikksjef 2018. Foto: Vidar Alvik

Ferskvaresjef på MENY Solsiden, Ståle Sandvik, tok i dag imot prisen på vegne av Kjendalen under Handelskonferansen 2018. Virke, rekrutteringsselskapet Impact, Markedsinfo og Retailmagasinet står bak kåringen.

Også i fjor var Kjendalen nominert til prisen, og endte som én av tre finalister. I år hun nådd helt til topps. I juryens begrunnelse står det:
Kjendalen har fylt sin rolle som leder med lidenskap, høy medarbeidertilfredshet og lavt sykefravær. Hun er også blitt trukket frem som rollemodell både i bransjepresse og i sitt markedsområde. Hun er heller er ikke redd for å gå nye veier for å skape unike handleopplevelser for kundene og utnytter de mulighetene som finnes samt er gjerne i front når det gjelder å ta i bruk ny teknologi.

Kjendalen er kjøpmannsdatter og har siden 2006 ledet MENY Solsiden i Trondheim. Butikken har over flere år utmerket seg med svært gode resultater. Butikken scorer også høyt i kundeundersøkelser og medarbeidertilfredshetsundersøkelser. 

-Monica har lidenskap i rollen som leder og kjøpmann, alltid med kundene i fokus. Sammen med teamet sitt, jakter hun på millimeterne som skal til for å gjøre MENY Solsiden til Trondheims destinasjon for de beste råvarene, den ypperste fagkunnskapen og den råeste handleopplevelsen, sier Line Beate Jebsen, HR-direktør i MENY.

Fakta om Monica Ervig Kjendalen (40):

  • Kjendalen har jobbet i dagligvarebutikk fra hun var liten, først i farfars butikk, deretter farens butikk. Hun har studert ved Norges Varehandelshøyskole.
  • MENY Solsiden har i underkant av 60 ansatte og omsatte for 140 millioner kroner i 2017.
  • MENY Solsiden ble kåret til Norges beste MENY-butikk 2016.
  • Kjendalen vant årets Kremmerpris 2018 i konkurranse med NorgesGruppens totalt 1800 butikksjefer.
  • Kjendalen har i årenes løp fokusert på fagkompetanse og lært opp dyktige talenter og er butikken i MENY som har hatt flest traineer. I 2013 ble hun kåret til Årets talentutvikler i MENY-kjeden.

Kontaktperson:

Line Beate Jebsen, HR-direktør MENY, tlf: 930 37 932

Kontakter

Bilder

Monica Ervig Kjendalen er kåret til Årets butikksjef 2018. Foto: Vidar Alvik
Monica Ervig Kjendalen er kåret til Årets butikksjef 2018. Foto: Vidar Alvik
Last ned bilde

Om MENY

MENY
MENY
Karenslyst alle 12-14
0213 Oslo

21 61 20 00http://www.meny.no

MENY er Norges største supermarkedkjede med 195 butikker og en omsetning på 18,1 MRD i 2017. Hos MENY får kundene hele handlelisten på ett sted. Vi gir våre kunder den beste handleopplevelsen. Kvaliteten og utvalget er stort og det er alltid muligheter for smarte kjøp. Våre dyktige medarbeidere yter god service basert på god varekunnskap. MENY er en del av NorgesGruppen.

Følg saker fra MENY

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra MENY på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra MENY

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom