Sony Music Norway

Monday kjøper Feelgood

Del

Monday Production AS har i dag kjøpt opp majoriteten i produksjonsselskapet Feelgood Scene Film og TV AS, som blant annet står bak suksesser som Helt Perfekt med Thomas Giertsen, Neste Sommer, Brille, Ukens Vinner, samt en rekke andre populære TV-program. Feelgood ble grundet av Thomas Giertsen 2004 og i 2010 gikk Sony Music Norway AS inn som majoritetseiere. Monday kjøper nå aksjemajoriteten fra Sony Music Norway samt andre minoritets eiere, men Thomas Giertsen vil beholde sine aksjer og fortsatt være Kreativ Leder i selskapet.

”Feelgood er et sterkt og etablert selskap med veldig mange av bransjens beste kreatører og gjennomførere. Selvfølgelig gleder jeg meg ekstra mye til å jobbe tett med Thomas igjen som jeg hadde gleden å bli kjent med for over 20 år siden når vi startet den første Mandagsklubben, sier Lasse Hallberg som trer inn som ny Adm Dir i selskapet.

”Jeg tror Monday er en riktig majoritetsaksjonær for Feelgood fremover og at deres eierskap vil styrke selskapet. Jeg gleder meg til å jobbe med dem og ikke minst til å jobbe med Lasse Hallberg igjen, det er altfor lenge siden sist. Jeg er sikker på at de andre ansatte i Feelgood også vil like å ha han som sjef. Jeg har bedt om at vi tar ned lysekronen i inngangspartiet, så blir dette veldig bra, sier Thomas Giertsen.

Samtidig takker jeg Sony Music for partnerskap og spesielt Lena Midtveit for vårt samarbeid."

«Dette markerer et spennende nytt kapittel i Feelgoods historie. Feelgood vil med dette være godt posisjonert for videre suksess og fremskritt med Monday.

Jeg er stolt over hva vi har oppnådd sammen og er trygg på at Feelgoods partnerskap med Monday vil styrke selskapet ytterligere.

Jeg vil gjerne få lov til å takke hele teamet for å ha bygget et suksessrikt selskap. Og jeg vil også gjerne få takke Thomas Giertsen for et godt partnerskap gjennom de siste 7 årene», sier Lena Midtveit, Adm Dir i Sony Music Norway AS og avtroppende styreleder i Feelgood SFT AS.

”Feelgood vil være med på å styrke vår bredde og kanskje spesielt humorprofil og passer Helt Perfekt inn i Monday gruppen som utover Monday Production, omfatter Monday Sport, Teddy TV, Norsk Fjernsyn og det nylig startede Monday Scripted.

Samtlige selskaper er meget sterke historiefortellere, og alle har vist stor kreativitet og levert kvalitets-TV til flere forskjellige plattformer for levende bilder. Jeg gleder meg veldig til å arbeide videre med dette dyktige og kreative laget,” sier Lasse Hallberg.

Monday ble stiftet i Danmark i 2008 og har siden den tid utviklet seg til å bli et av Skandinavias største uavhengige produksjonsselskaper med avdelinger i København, Stockholm og Oslo.

For ytterligere kommentarer kontakt:

CEO Monday Norge, Lasse Hallberg +47 920 27 800

Group CEO, Morten Bank på +45 51 20 55 51,

CEO Sony Music Norway AS, Lena Midtveit, +47 913 66 283

Nøkkelord

Kontakter

CEO Monday Norge, Lasse Hallberg +47 920 27 800
Group CEO, Morten Bank på +45 51 20 55 51,
CEO Sony Music Norway AS, Lena Midtveit, +47 913 66 283

Om Sony Music Norway

Sony Music Norway
Sony Music Norway
Gjerdrums vei 10A
0484 Oslo

+47 22 88 00 00http://www.sonymusic.no

Vi er Norges ledende plateselskap, og representerer et bredt spekter av aktive internasjonale og norske artister, i tillegg til en omfattende katalog av stor musikkhistorisk betydning, kvalitet og innflytelse.

I Sony Music Entertainment Norway respekterer og beundrer vi våre artister og vi er stolte av å kunne representere og støtte deres visjoner og kreative tiltak. Vi er 40 ansatte som medvirker til å skape et vekstgrunnlag som fremmer musikkens utvikling og som skaper det gode arbeidsmiljøet som kjennetegner oss som virksomhet.

Sony Music Entertainment Norway A/S utgir bl.a. Beyoncé, The Chainsmokers, Kygo, Alan Walker, Maria Mena, Camila Cabello, Khalid, Future, Calvin Harris, CLMD, Marcus & Martinus, Miley Cyrus, Justin Timberlake, Katastrofe, EMIR, Amanda Delara, Foo Fighters, P!nk m.fl.

Følg saker fra Sony Music Norway

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Sony Music Norway på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Sony Music Norway

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom