Møller Mobility Group

MøllerGruppen blir Møller Mobility Group

Del

Morselskapet i Nordens ledende bilkonsern MøllerGruppen, skifter navn til Møller Mobility Group og forbereder seg på fremtidens kundebehov.

Harald Møller (t.v) og Terje Male.
Harald Møller (t.v) og Terje Male.

- Vi har valgt et nytt navn for en ny tid. Bilbransjen er i stor endring. Vi ser at digitalisering, urbanisering, bære­kraft og kunders behov for smarte mobilitetsløsninger vil drive utviklingen av produkter og tjenester. Vi står overfor en transportrevolusjon. Det nye navnet signaliserer hva vi tenker om fremtiden, og det understreker samtidig vår tilhørighet i Møller-familien. I tillegg har vi nå fått et navn som gjenspeiler vårt internasjonale fotfeste, sier konsernsjef Terje Male i Møller Mobility Group.

Møller Mobility Group AS er morselskap for konsernet som har mer enn 4300 medarbeidere i Norge, Sverige og Baltikum. Med en totalomsetning på over 26 milliarder kroner er Møller Mobility Group et av Nord-Europas ledende bilkonsern. Konsernets virksomhet omfatter import, salg og finansiering av Volkswagen, Audi, Skoda, Seat og Volkswagen Nyttekjøretøy.

Navneendringen kommer i kjølvannet av en strategiprosess der ledelsen og Møller-familien i fellesskap har staket ut den fremtidige retningen for konsernet. En av grunnpilarene i den nye strategien er eiernes ambisjon om å møte nye kundebehov og samtidig løse samfunnsutfordringer innenfor blant annet mobilitet og miljø. Samtidig har det vært viktig å gjenspeile at strategien støtter opp under Volkswagen-konsernets ambisjon om å bli en verdensledende leverandør av bære­kraftig mobilitet.

Kontakter

Bilder

Harald Møller (t.v) og Terje Male.
Harald Møller (t.v) og Terje Male.
Last ned bilde

Om Møller Mobility Group

Møller Mobility Group
Frysjaveien 31b
0609 Oslo

240 33 300http://www.moller.no

Følg saker fra Møller Mobility Group

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Møller Mobility Group på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Møller Mobility Group

Møller Mobility Group utvider sin mobilitetssatsing15.10.2018 12:00Pressemelding

Møller Mobility Group investerer i selskapet Urban Infrastructure Partner (UIP). Investeringen gir Møller Mobility Group større rekkevidde som mobilitetsaktør, samtidig som det bidrar til å videreutvikle vår mobilitetsstrategi. Sammen med Hyre, konsernets bilbaserte mobilitetssatsning, er selskapet nå representert i to ledende miljøer som begge vil være aktive i å forme fremtidens bærekraftige mobilitetsløsninger.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom