TUI Norge

Mobiltelefon, forlovelsesringer og koffert...dette glemmer vi igjen på ferie

Del

Med nærmere 300.000 norske TUI-gjester i året og 20 millioner gjester internasjonalt så er det stort potensiale for gjenglemte ferieskatter over hele verden. Vi har samlet en liste over ting feriegjestene våre glemmer igjen på ferie.

TUI Norge - Pass
TUI Norge - Pass

-       Vi glemmer igjen de utroligste ting når vi er på ferie, men det er kanskje litt godt å vite at vi ikke er alene om å være litt distré når det er på tide å reise hjem, sier Nora Aspengren, Kommunikasjonssjef i TUI Norge.

1. Mobiltelefon – Ufrivillig offline detox

Paradoksalt nok så er de aller fleste av oss klistret til telefonen vår når vi er på ferie- Men det er altså den tingen de fleste av oss glemmer igjen. Dette er også den forglemmelsen som vekker størst panikk hos våre gjester, og man er villig til å gjøre det meste for å komme på nett igjen.

2. PASS – Ja, hvorfor ikke bli litt lenger?

Mens frustrerte reisende febrilsk gjennomsøker alt av bagasje på leting etter passet sitt så ligger det 9 av 10 ganger igjen på hotellrommet. I noen tilfeller fører dette til en ufrivillig forlengelse av ferien.

3. Undertøy – Ikke så viktig?

Undertøy har en tendens til å ende opp på de rareste steder på et hotellrom, da er det kanskje ikke så rart at nettopp gjenglemt undertøy er nummer tre på listen vår. ...noe våre hotellkollegaer ikke er veldig begeistret for.

4. Koffert – En reisenødvendighet eller ikke?

Har du mye tøy som må legges til vask etter ferien? Mange feriegjester ser ut til å løse det problemet ved å simpelthen la kofferten stå igjen. Alternativt stoler de på at reisepartneren har hatt den med til resepsjonen og inn på transferbussen...

5. Kosedyr – Foreldres verste mareritt!

En småbarnsfamilies verste mareritt skjer oftere enn man skulle tro. På femte plass finner vi altså gjenglemte kosedyr. Mange familier rekker å komme tilbake til hotellet for å hente den gjenglemte skatten, mens de fleste andre velger å betale for å få den sendt hjem, koste hva det koste vil.

6. Badetøy – «Vi rekker en siste svømmetur»

Mange ønsker å forlenge ferien så langt det går og tar et siste bad eller nyter solen helt frem til det er på tide å dra til flyplassen. Dette fører til at badetøy som er hengt opp til tørk på balkongen eller inne ofte blir gjenglemt. Det positive er jo at kofferten kanskje er litt lettere på vei hjem.

7. Nøkler – Ute av syne ute av sinn?

Husnøkler og bilnøkler – Du har jo ikke brukt de på to uker, så de er nok ikke det første man tenker på når man hopper på kofferten for å få den lukket igjen. Det er også noe mange først oppdager når de etter en lang reise skal hente bilen eller låse seg inn i huset. Ferietid er sannsynligvis også høytid for låsemeder rundt omkring i landet.

8. Smykker – Ikke det mest dyrebare du har?

Ringer, armbånd, klokker og halssmykker – Hotellene våre får overraskende mange telefoner fra fortvilte gjester som har glemt igjen forlovelsesringen sin. Heldigvis finner vi de som regel igjen.

9. Strandleker – Noen har fått nok

Etter hundrevis av sandslott og omganger med vannpistolen blir disse strandfavorittene ofte liggende igjen på hotellrommet. Det er usikkert om det er foreldrene som har fått nok, eller om det er noe man faktisk ønsket å ta med hjem.

10. Solbriller – «Glemt»?

Solbriller er et must om sommeren, det er derfor forunderlig at det er noe så mange glemmer igjen. Kanskje er det en unnskyldning for å kjøpe nye?

Kontakter

Bilder

TUI Norge - Pass
TUI Norge - Pass
Last ned bilde

Om TUI Norge

TUI Norge
TUI Norge
Lille Grensen 7
0159 Oslo Oslo

08100http://www.tui.no

TUI Norge er i dag en del av TUI Nordic, og er med en markedsandel på 20 % den største aktøren på det nordiske reisemarkedet. TUI Norge ble etablert i 1973 og tilbyr pakkereiser, fly og cruise. Noen av våre mest populære reisemål er Kanariøyene, Hellas og Italia. TUI Nordic består av reisearrangørene TUI Norge, TUI Sverige, TUI Danmark, TUI Finland, flyselskapet TUI fly Nordic og Nazar.

Følg saker fra TUI Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra TUI Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra TUI Norge

TUI Gruppen satser videre på sin egen hotellportefølje og åpner 20 nye hoteller i 11 land16.5.2019 09:00:00 CESTPressemelding

TUI gruppen styrker sin posisjon som verdens ledende hotelleier i segmentet ferie- og fritidshoteller. I løpet av de neste ukene vil konsernet åpne mer enn 20 nye hoteller i 11 land, i Europa, Afrika og Asia. Det forventes særlig sterk vekst for konsepthotellene under merkevarene TUI Sensimar, TUI Family Life og TUI Sensatori. Selskapets joint venture-partnere Riu og Atlantica vil også utvide sine hotellporteføljer denne sommeren.

Nå klimakompenserer TUI ferien for sine gjester11.4.2019 10:00:00 CESTPressemelding

Fra og med 1. mai 2019 klimakompenserer TUI ferien for alle sine nordiske gjester som bor på selskapets egeneide hoteller eller flyr med selskapets egne fly. Dette innebærer at utslipp fra reisen og hotelloppholdet kompenseres gjennom at samme mengde utslipp reduseres et annet sted. Totalt omfattes mer enn 200 hoteller av ordningen, samt alle TUIs avganger med TUI Fly Nordic og TUI Airways. TUI er et av få selskaper som tilbyr klimakompensasjon for både fly og hotellovernattinger.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom