Universal Music Norge

MO og Sirius fronter låten til Ungdoms-OL

4.1.2016 15:23 | Universal Music Norge

Del

I dag, mandag 4. januar, slippes “Go Beyond. Create Tomorrow.”. Låten vil være soundtracket til historiens fjerde Ungdoms-OL som skal arrangeres på Lillehammer fra 12.-21. Februar.

Sirius og MO har fått æren av å fronte låten som skal dundre ut av høyttalerne når 1100 unge utøvere fra 70 nasjoner i alderen 15 til 18 år samles under Lillehammer 2016 Youth Olympic Games. “Go Beyond. Create Tomorrow.” er skrevet av Peter Baden som er ansvarlig for all musikken til Ungdoms-OL og Sigve Bull som har produsert låten i PhatCat Studios. Produksjonen er et resultat av et samarbeid mellom Teater Innlandet og Ungdoms-OL. Camilla Tellefsen står for koreografien til dansen som er laget til låten.

Hør “Go Beyond. Create Tomorrow.” HER.

– Da det ble klart at Ungdoms-OL skulle arrangeres i vår region, ønsket Teater Innlandet å bidra til folkefesten. Lillehammer 2016 har som mål å skape et arrangement for, av og med ungdom. Idéen om en koreografi danset av unge aktører fra regionen ble født. Til det trengte vi en signaturlåt, forteller teatersjef Janne Langaas.

– Peter Baden kontaktet meg med en forespørsel om å produsere og skrive soundtracket til Ungdoms-OL på oppdrag fra Teater Innlandet. Jeg ønsket å lage en låt som man ikke kan sitte stille til og som kan skille seg ut, forteller Sigve Bull. Han sier også at Baden på et tidlig tidspunkt lagde en skissemelodi til et refreng som Bull syntes fungerte godt. – Jeg valgte å bruke Peter sin originale melodi som MO synger på refrenget, mens Sirius leverer kruttsalver på versene. Resten er historie, sier Bull.

Ungdoms-OL har som visjon å inspirere ungdom verden over til å delta i idrett, leve sunt og etterleve de olympiske verdiene. Både Sirius og MO kjenner seg igjen i følelsen av å følge drømmene sine. – Det var veldig lett å skrive tekst til denne låten, siden jeg kan relatere meg til hvordan det er å jage målene sine slik disse utøverne gjør. Jeg har stor respekt for folk som jobber hardt for å komme dit de vil, selvom det til tider kan virke uoppnåelig, sier Sirius. Det var aldri noen tvil om at han skulle si ja til prosjektet. – Det er en ære å få være med på en låt som skal være soundtracket til et positivt arrangement som det Ungdoms-OL er, forteller han.

MO forteller at han syns det er spesielt viktig å stille opp for prosjekter som inkluderer ungdom. – Ungdom er fremtiden vår, og det er veldig viktig å gi de inspirasjon og muligheter til å følge drømmene sine. Jeg har alltid ønsket å inspirere andre til å jobbe hardt for det de brenner for, og er så takknemlig for at Peter, Sigve og resten av teamet vil ha meg med på dette, forteller MO.

Ungdoms-OL byr på 70 medaljeøvelser innenfor 15 vinterdisipliner, derav flere nye øvelser som langrennscross, monobob og ferdighetskonkurranse i ishockey. Lekene foregår på Lillehammer, Hamar, Øyer, Gjøvik og i Oslo. Arrangementet har også et eget kulturprogram og et læringsprogram. Kulturprogrammet kalles Sjoggfest og har over 150 arrangementer som konserter, foredrag, filmfestival og nye idretter. Sjoggfest blir den største ungdomsfestivalen Innlandet har sett. På musikkfronten byr Sjoggfest på alt fra internasjonale stjerner som Nico & Vinz og Madcon, til unge og fremadstormende artister som AURORA og Matoma. I tillegg deltar et solid utvalg av artister som Kvelertak, Lars Vaular, Lemaitre, OMVR, Sonny Alven og Sondre Justad. Man kan også oppleve unge talenter fra UKM, jazzmusikere, kor, symfoniorkester og mye mer. Læringsprogrammet Learn & Share bidrar til at Ungdoms-OL er en arena for å tilegne seg ny kunnskap både på og utenfor idrettsarenaen.

"Go Beyond. Create Tomorrow." livepremieres på årets Idrettsgalla, som sendes på NRK1 lørdag 9. januar kl. 19.55.

Nøkkelord

Kontakter

Charlotte Öqvist

Promotion Manager
Universal Music Norge
charlotte.oqvist@umusic.com

Bilder

Om Universal Music Norge

Universal Music Norge
Universal Music Norge
Drammensveien 88B
0271 Oslo

+47 22 54 14 00http://www.universalmusic.no
Om Universal Music Universal Music AS er verdens og Norges største musikkselskap og representerer blant annet artister som U2, Rolling Stones, Beatles, Avicii, Eminem, Kanye West, Rihanna, Katy Perry, Taylor Swift, a-ha, Odd Nordstoga, Vamp, Bernhoft, Gabrielle, Astrid, OnklP & de fjerne slektningene, Broiler, Ida Jenshus, m.fl. Universal Music Group er operative i 59 land som representerer lablene A&M/Octone, Decca, Def Jam Recordings, Deutsche Grammophon, Disa, Emarcy,Fonovisa, Geffen Records, Interscope Records, Island Records, Lost Highway Records, Machete Music, MCA Nashville, MercuryNashville, Mercury Records, Polydor Records, Motown, Universal Music Latino, Universal Republic og Verve Music Group.

Følg saker fra Universal Music Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Universal Music Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Universal Music Norge

Adelén aktuell med dansbar popsingel18.8.2017 13:06Pressemelding

Etter et år i studio hvor hun har arbeidet med nytt materiale, er den norske sangerinnen Adelén endelig klar med ny musikk. Neste singel ut er «Go Home»  - en dansbar, urban popsang med et amerikansk særpreg, som er perfekt for de sene sommerkveldene.   Popartisten har nå beveget seg inn i et nytt landskap, hvor hun utforsker nye sider av seg selv - ikke bare som artist, men som låtskriver. Dette er nemlig den første låten Adelén gir ut som hun har skrevet selv. «Go Home» er laget i samarbeid med det anerkjente danske produsentteamet Providers, som tidligere har jobbet med store skandinaviske artister som Rasmus Seebach og Medina. Hør "Go Home" HER.   «Motivasjonen bak å skrive "Go Home" var å forsøke å fremstille et klisjéfylt scenario - hvor en jente ikke hører fra en gutt etter å ha blitt med han hjem, men med et rolleskifte. Realiteten er at dette går begge veier. Jeg synes det er kult og viktig at vi mer og mer blir åpne til at kvinner får uttrykke friheten t

Justin Bieber og BloodPop® med ny singel17.8.2017 18:18Pressemelding

I dag kl. 18 slapp Justin Bieber og BloodPop® låta «Friends» på alle plattformer. Låten er co-skrevet med popkometen Julia Michaels, som også jobbet med BloodPop® på Biebers gigahit «Sorry» fra 2015 Amerikanske BloodPop® har de siste årene gjort stor suksess som låtskriver og produsent for blant andre Madonna, Skrillex, Charlie XCX og på flere låter på Biebers forrige album «Purpose». Justin Bieber har medvirket på hits med både DJ Khaled og David Guetta i år. Aller størst har samarbeidet med Luis Fonsi og Daddy Yankee på remixen av «Despacito» blitt. Låta har for øyeblikket nesten 750 millioner streams på Spotify og har toppet Billboard-lista i 14 uker på rad. I Norge har den toppet VG-lista i 15 uker på rad.

Madonna feirer med konsertfilm16.8.2017 15:28Pressemelding

I dag fyller en av verdens største artister 59 år, noe som markeres ved annonseringen av «Madonna: Rebel Heart Tour». Konsertfilmen slippes på Blu-Ray, DVD og digitalt 15. september, men kan forhåndsbestilles fra og med i dag.   I tillegg slippes det et livealbum med 22 låter av ikonets største låter fra karrieren og fra det nyeste albumet «Rebel Heart». I dag ble det også sluppet en liveversjon av «Material Girl» på alle plattformer. Du kan se oversikt over alt innholdet i det vedlagte dokumentet.  «Madonna: The Rebel Heart Tour» inneholder konsertmateriale fra hele den omfattende verdensturneen som startet i Nord-Amerika i september 2015 og ble avsluttet i Sydney  20. mars 2016. Konsertefilmen inneholder også ekslusive behind the scenes-bilder fra turneen. Filmen er regissert med Danny B. Tull og Nathan Rissman, som har jobbet tett med Madonna på flere prosjekter.

Hkeem & Unge Ferrari med r&b-ballade11.8.2017 08:30Pressemelding

20 år gamle Abdulhakim Hassane aka Hkeem opplevde at hans debutsingel "Fy faen" ble den mest populære norske sangen denne sommeren. Låta gikk  #1 i Norge, og lå 12 uker topp 4 på VG-lista. Den har nå snart streamet 25 millioner ganger på Spotify, og gått 4 x platina i Norge. "Fy Faen" gikk topp 20 på Spotify i Sverige, og gjorde det bra i både Danmark og Finland. Låta havnet på viral-listene i 12 land, inkludert topp 10 på den globale viral-listen på Spotify. I dag, 11. August, slipper han sin andre singel, "Urettferdig", en følsom midtempo r&b- ballade. Med seg på låta har han en av de mest etablerte og populære r&b artistene i Norge, Unge Ferrari. Med denne låten viser Hkeem en ny og sårbar side som artist, en artist som helst sikkert vil prege norsk musikk i lang tid fremover. "Urettferdig" er produsert av Eirik Tilleri og Kjetil Bjelvin.   - "Urettferdig" handler om mennesker som har gått bort - mennesker man savner. Man ka

Avicii er endelig tilbake med ny musikk10.8.2017 16:07Pressemelding

I dag slapp den svenske superstjernen EP’en «AVĪCI», som er første slipp av ny musikk fra Tim Bergling siden han slapp albumet «Stories» i 2015.   Hør Aviciis nye EP her.  Etter åtte intense år med musikk og turnering verden over annonserte Avicii at han skulle trekke seg tilbake i 2016, noe som fikk fans verden over til å frykte at han hadde gitt seg med musikk for godt.   Rett før annonseringen dro Avicii på en lengre reise gjennom USA med noen av sine nærmeste venner og samarbeidspartnere. På denne reisen fant han tilbake til gleden ved å produsere musikk, og skapte blant annet låta «Without You» med sin gode venn og samarbeidspartner Sandro Cavazza. Låta er et av seks spor på den ny EP’en «AVĪCI», som ble annonsert på hans sosiale kanaler for en uke siden. På den har han også samarbeidet med Rita Ora, AlunaGeorge, Billy Raffoul og svenske Vargas & Lagola. Noen av låtene, som «Without You», har fans fått høre før, blant annet på Ultra Music festival i Miami i 2016.  Avicii har f

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom