Egmont Publishing

Mistet jobben? Samlivsbrudd? - hytta selger vi aldri!

Del

Hytteeiere elsker hytta si mer enn noe annet, viser en undersøkelse gjort av Hytteliv i samarbeid med Ipsos. I et tenkt scenario der husstandsinntekten blir halvert på grunn av arbeidsløshet, sykdom eller skilsmisse, svarer nesten 8 av 10 at de likevel ikke ville vurdert å selge (76 %).

- Dette understreker hvor viktig hytta er for oss nordmenn, sier Hyttelivs redaktør Mette Karlsrud Stene-Johansen.

– I vår daglige kontakt med lesere ser vi igjen og igjen hvor høyt de setter hytta, og opplevelsene de har der. Familiesamvær, og følelsen av å ha et eget fristed, er nok noe av det som gjør kjærligheten til hytta ekstra sterk, forteller redaktøren.

• Undersøkelsen viser at det er en liten forskjell mellom de med stor og liten hytte. De med hytte under 50 kvm er noe mer oppsatt på å beholde hytta enn de med større hytter.

• Det er et tydelig skille i forhold til inntekt. Blant de med husstandsinntekt på over 500.000 kroner er det klart større intensjon om å beholde hytta enn blant de med lavere inntekt.

• Det er også interessant at det er geografiske forskjeller. Personer i Midt-Norge (Trøndelag) er klart mest oppsatt på å beholde hytta tross nedgangstider. (89% angir det som ikke sannsynlig å selge for å kompensere for inntektstapet).

Pressemelding Egmont Hytteliv


Kontakt for mer informasjon: Mette Karlsrud Stene-Johansen, Redaktør Hytteliv, tlf: 9092 6037

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Last ned bilde
Foto: per Erik Jæger/Egmont Publishing
Foto: per Erik Jæger/Egmont Publishing
Last ned bilde
Redaktør i Hytteliv, Mette Karlsrud Stene-Johansen. Foto: Caroline Roka
Redaktør i Hytteliv, Mette Karlsrud Stene-Johansen. Foto: Caroline Roka
Last ned bilde

Om Egmont Publishing

Egmont Publishing
Egmont Publishing
Nydalsveien 12
0441 Oslo

+47 22 77 20 00http://www.egmontpublishing.no

Egmont Publishing er Norges største utgiver av blader, magasiner, tegneserier og digitale tjenester til voksne, barn og unge. Selskapet har også investeringer i e-handel og digitalbyråer, og utgir over hundre kjente merkevarer. Egmont Publishing er en del av Egmont - et av Nordens største mediekonsern med 6200 ansatte og aktivitet i 30 land. Egmont står bak mer enn 700 magasiner, tegneserier, Klikk.no, TV 2, Nordisk Film og kinodrift. Egmont er en stiftelse som omsetter for 14,5 milliarder NOK og deler årlig ut over 120 millioner kroner til et bedre liv for barn og unge.

Følg saker fra Egmont Publishing

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Egmont Publishing på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Egmont Publishing

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom