TINE SA

Misbruk av TINE’s e-postadresse

Del

Fra epostadressen til pressevakten i TINE er det sendt ut eposter som inneholder virus. Undersøkelser viser at epostene er sendt fra en server i Tyskland.

Undersøkelser som IKT-avdelingen har gjort, viser at vi ikke er hacket, men at noen bruker Presse@tine.no som avsender på mail med virus-innhold. 

 IKT-direktørTrond Vidar Aske opplyser at TINE i dag har fått veldig mange SPAM som er stoppet i våre filtre.

 –Vi har ikke mulighet til å se hvem som har fått SPAM fra presse@tine.no, da ikke dette har gått ut fra våre servere, sier Aske.

 TINE beklager sterkt de ulemper dette har ført til for de som urettmessig har mottatt epostene. Epostene må slettes umiddelbart, og lenkene må ikke brukes.

Bilder

Om TINE SA

TINE SA
TINE SA
Lakkegata 23
0187 Oslo

03080http://www.tine.no

TINE SA er et næringsmiddelkonsern som foredler rene og naturlige råvarer til god og sunn mat. Morselskapet TINE SA er et samvirkeselskap som eies av melkeprodusenter som leverer melk til selskapet. På den måten skaper TINE verdier i et nært samspill mellom norsk natur, landbruk og marked.

Følg saker fra TINE SA

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra TINE SA på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra TINE SA

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom