Norges Kampsportforbund

Milos Pilipovic kjempet seg frem til kvartfinalen i junior-VM i taekwondo

Del

Milos Pilipovic (16) fra Grorud Taekwondo klubb, som klarte å kvalifisere seg til ungdoms-OL sist uke, deltok fredag i junior VM som ble arrangert i Hammamet i Tunisia. Det deltok nesten 1000 juniorer fra 118 nasjoner i VM, noe som er ny deltakerrekord.

Milos er den eneste utøveren fra Norge som klarte kvalifiseringskravene til årets junior-VM. Dette klarte han ved å vinne gull i US Open i januar, bronse i Tyrkia Open i februar og gull i Holland Open i mars.

Milos Pilipovic vant sin første kamp i klassen herrer -78 kilo 17-10 mot Gabriel Molina Hermoso fra Spania før han vant den neste 25-5 over Viktor Porto fra Brasil. I kvartfinalen ventet Mohammad Ali Khosravi fra Iran.. Khosrawi slo Milos i kvartfinalen og tok senere VM-gull ved å slå Sør-Korea på overlegenhet i finalen.
Det var bare de store taekwondonasjonene som vant medaljer i dette mesterskapet. Iran med hele 7 gull ble beste nasjon på herresiden. Sør-Korea kom andre
plass, mens Tyrkia ble nummer tre.

Se filmen om Milos HER

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Dokumenter

Om Norges Kampsportforbund

Norges Kampsportforbund
Norges Kampsportforbund
Ullevål Stadion, Sognsveien 75K
0840 Oslo

+47 982 05 267http://www.kampsport.no

Norges Kampsportforbund er et fleridrettsforbund i Norges idrettsforbund og olympiske og paralympiske komité (NIF). Norges Kampsportforbund er landsdekkende med rundt 450 medlemsklubber og 41.000 enkeltmedlemmer. Forbundet organiserer over 20 ulike kampsporter og målet er å være den ledende organisasjonen for kampsport i Norge.

Sommeren 2020 arrangerer Tokyo de olympiske leker. Norges Kampsportforbund drømmer om å sende norske utøvere for å delta i taekwondo og karate. Det vil være første gang karate er en OL-øvelse. Norge har tidligere kvalifisert seg til fire OL i taekwondo, og kan stolt vise til to sølvmedaljer. Nå jobber Norges Kampsportforbund beinhardt med å kvalifisere de beste til å ta gull i OL i Tokyo. Følg oss : https://www.facebook.com/sammenmottokyo2020/?fref=ts

Følg saker fra Norges Kampsportforbund

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Norges Kampsportforbund på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Norges Kampsportforbund

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom