Reitangruppen

Miljøvennlig handleveske designet av Jenny Skavlan hos REMA 1000

Del

Jenny Skavlan har i samarbeid med Miljøagentene laget en miljøvennlig handleveske for REMA 1000. Overskuddet av salget går til barnas egen miljøorganisasjon.

Hovedformålet med samarbeidet har vært å skape en kul og annerledes handleveske for de som ønsker et miljøvennlig alternativ til den tradisjonelle plastposen. Handlevesken er laget av økologisk og fairtradesertifisert bomull og kan bæres både som sekk og veske.

Handleveskens designer, Jenny Skavlan, har gjennom sitt ektefølte engasjement for gjenbruk og sy-om-prosjekter vist et troverdig ansvar for miljøet og ble i 2014 tildelt «Grønn pris» av daværende miljøminister Trine Sundtoft.

– Gjenbruk, kreativitet, individualisme og miljøansvar henger sammen, og det går aldri av moten. Jeg håper at handlevesken jeg har laget sammen med Miljøagentene kan få flere til å velge denne fremfor plastposen når de drar i butikken, i parken og på stranda, sier Skavlan.

Overskuddet fra salget av handlevesken går til Miljøagentene som REMA 1000 har samarbeidet med siden 2014. Organisasjonen arbeider for å gi barn troen på seg selv, fremtiden og at det nytter å gjøre noe.

– Gjennom salget av handlevesken vil vi bidra til at Miljøagentene kan fortsette det gode arbeidet de gjør for å engasjere barn og unge i miljøspørsmål. I tillegg synes vi det er ekstra hyggelig å kunne tilby våre kunder en unik og funksjonell handleveske de kan være stolte av – både fordi de gjennom å kjøpe vesken bidrar til miljøet, og fordi den ser bra ut, sier Havva Kara, sjef for miljø og ansvarlig innkjøp i REMA 1000.

Handlevesken har fått navnet «Strike a pose» som er et ordspill for «stryk en pose». For hver gang man benytter vesken spares kloden for nye plastposer. Handlevesken kommer i et begrenset antall og er tilgjengelig i alle REMA 1000-butikker fra torsdag 26.mai. 

Kontakter

Bilder

Om Reitangruppen

Reitangruppen
Reitangruppen
Lade Gaard, Lade Alle 40
7041 Trondheim

73 89 10 00http://www.reitangruppen.no

Reitangruppens visjon er å bli kjent som det mest verdidrevne selskapet. Reitangruppen omsatte i 2017 (inkl. franchiseomsetning) for 89 milliarder kroner, sysselsetter 37 000 mennesker i Norden og Baltikum, og er med dette blant Norges ti største selskap og en synlig aktør i Nord-Europas arbeidsliv.

Reitangruppen består av fem forretningsområder: REMA 1000, Reitan Convenience, Uno-X Energi, Reitan Eiendom og Reitan Kapital. 

Følg saker fra Reitangruppen

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Reitangruppen på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Reitangruppen

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom