TUI Norge

Miljøutmerkelse til Star Tours RIU-Hoteller

Del

Hele 16 hoteller i RIU-kjeden har fått utmerkelsen «TUI Environmental Champion», 12 av disse er tilgjengelige fra Norge.

RIU
RIU

Verdens største reisekonsern, TUI, som Star Tour er en del av, deler årlig ut priser til hoteller som har utmerket seg spesielt innen miljø og bærekraftighet. Hele 16 hoteller i RIU-kjeden har fått årets utmerkelse for sitt engasjement for miljøet. Hotellene som har fått årets priser er i finne i Spania og Portugal.

Målet med prisen er å synliggjøre gode resultater fra de hotellene som har gjort det lille ekstra og jobbet målrettet med bærekraftig turisme. Prisen «TUI Environmental Champion» feirer sitt 20års jubileum, og ble delt ut for første gang i 1996.

Hotellene som har fått utmerkelsen har gjennomgått en grundig evalueringsprosess der konkrete resultater, videre strategi, sosialt engasjement og forbrukernes synspunkter er en del av evalueringsgrunnlaget.

RIU-kjeden har fått mange utmerkelser for sitt arbeid med miljø og bærekraftighet fra flere internasjonale aktører.

RIU hotell tildelt TUI Environmental Champion 2016:

 • RIU San Francisco (Mallorca, Spania)
 • RIU Palace Jandia (Fuerteventura, Spania)
 • RIU Palace Tres Islas (Fuerteventura, Spania)
 • RIU Palmeras (Gran Canaria, Spania)
 • RIU Palace Maspalomas (Gran Canaria, Spania)
 • RIU Palace Oasis (Gran Canaria, Spania)
 • RIU Palace Meloneras Resort (Gran Canaria, Spania)
 • Club RIU Gran Canaria (Gran Canaria, Spania)
 • RIU Palace Tenerife (Tenerife, Spania)
 • RIU Garoe (Tenerife, Spania)
 • Club RIU Paraiso Lanza Resort (Lanzarote, Spania)
 • RIU Palace Madeira (Madeira, Portugal)

TUI Gruppen, som Star Tour er en del av, lanserer sin strategi for bærekraftig turisme. ”Better Holidays, Better World” heter strategien som innen 2020 skal sørge for betydelig endring på 3 sentrale områder: redusere klimapåvirkning, bidra til positiv endring og lede an i bransjen.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Lenker

Om TUI Norge

TUI Norge
TUI Norge
Lille Grensen 7
0159 Oslo Oslo

08100http://www.tui.no

TUI Norge er i dag en del av TUI Nordic, og er med en markedsandel på 20 % den største aktøren på det nordiske reisemarkedet. TUI Norge ble etablert i 1973 og tilbyr pakkereiser, fly og cruise. Noen av våre mest populære reisemål er Kanariøyene, Hellas og Italia. TUI Nordic består av reisearrangørene TUI Norge, TUI Sverige, TUI Danmark, TUI Finland, flyselskapet TUI fly Nordic og Nazar.

Følg saker fra TUI Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra TUI Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra TUI Norge

TUI Gruppen satser videre på sin egen hotellportefølje og åpner 20 nye hoteller i 11 land16.5.2019 09:00:00 CESTPressemelding

TUI gruppen styrker sin posisjon som verdens ledende hotelleier i segmentet ferie- og fritidshoteller. I løpet av de neste ukene vil konsernet åpne mer enn 20 nye hoteller i 11 land, i Europa, Afrika og Asia. Det forventes særlig sterk vekst for konsepthotellene under merkevarene TUI Sensimar, TUI Family Life og TUI Sensatori. Selskapets joint venture-partnere Riu og Atlantica vil også utvide sine hotellporteføljer denne sommeren.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom