Norsk elbilforening

Miljørådgiver Unni Berge går fra SVs Stortingsgruppe til Norsk elbilforening

Del

-Jeg gleder meg til å jobbe for en raskest mulig overgang til elektrisk transport, sier Unni Berge.

Unni Berge begynner i Norsk elbilforening som leder for kommunikasjon og samfunnskontakt. Hun går fra stillingen som politisk rådgiver for SVs Lars Haltbrekken i Stortingets energi- og miljøkomite. Berge er utdannet statsviter fra Universitetet i Oslo. Hun har tidligere vært rådgiver for utviklingsminister Heikki Holmås, fagansvarlig for oljesaker i miljøstiftelsen Bellona og hatt arbeidet med løsninger på klimaproblemet i miljøstiftelsen ZERO.

Norsk elbilforening jobber for nullutslipp og elektrifisering av veitrafikken. Organisasjonen har nærmere 70.000 medlemmer og er i kraftig vekst.

-Unni Berge vil bli en svært kompetent leder for Norsk elbilforenings påvirkningsarbeid. Hun har solid erfaring fra flere miljøorganisasjoner og har vært en sentral rådgiver på Stortinget. Vi gleder oss til å få henne med på laget neste år, sier Christina Bu, generalsekretær i Norsk elbilforening.

Unni Berge styrker den miljøpolitiske profilen til medlemsorganisasjonen som er blitt en viktig premissleverandør for utformingen av framtidens transportløsninger.

Unni på sin side, ser fram til å jobbe for en organisasjon som henvender seg til alle deler av samfunnet for å få fortgang i prosessen.

-Elbilforeningen har et sterkt fagmiljø og kompetansen er etterspurt både lokalt, nasjonalt og internasjonalt. Jeg ser fram til å bli en del av dette teamet og være med å løfte organisasjonen på politikk- og kommunikasjonsområdet, avslutter hun.

Kontakter

Bilder

Om Norsk elbilforening

Norsk elbilforening
Norsk elbilforening
Møllergata 16
0179 Oslo

90 70 45 45 (kl. 9-15)https://elbil.no

Norsk elbilforening representerer Norges stadig flere elbilister.

Norsk elbilforening er en medlemsorganisasjon med formål å fremme elektrisk mobilitet med energieffektive kjøretøy drevet av elektrisitet fra fornybare energikilder.

Følg saker fra Norsk elbilforening

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Norsk elbilforening på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Norsk elbilforening

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom