FINN.no

Miljøagentene og FINN.no inviterer til Oppdrag Havplast

Del

I mai går startskuddet for Oppdrag Havplast 2018. I løpet av to uker skal 5 000 femteklassinger gå i gang med en landsdekkende strandryddeaksjon for å gjøre noe for havet og de som bor der.

Dette er første gang Miljøagentene arrangerer Oppdrag Havplast. Målet for strandryddeaksjonen er å rydde kysten for mest mulig plast, og samtidig bidra til en større bevisstgjøring i skole og lokalsamfunn. For hver pose med havplast klassen leverer til gjenvinning vil de garantert få 100 kr tilbake til klassekassa. Oppdrag Havplast arrangeres i samarbeid med FINN.no.  

Miljødugnad for å redde havet

Alle femteklassinger i hele landet er invitert til å delta i Oppdrag Havplast. Ryddeaksjonen varer fra 28. mai til 11. juni, og alle klasser som melder seg på får 20 spesiallagde ryddesekker i posten. Disse sekkene skal fylles med havplast, leveres til gjenvinning og dokumenteres i en FINN-annonse. Sekkene kjøpes tilbake for 100 kr stykket. I tillegg deles det ut tre spesialpriser, hvor vinnerne av disse får 10 000 kroner ekstra til klassen sin.

- Påmeldingen til Oppdrag Havplast er i gang, og vil gå som en forlengelse av den nasjonale strandryddeuken som begynte 30. april. Plast i havet er et tema som virkelig engasjerer både elever og lærere, og vi vet at det er mange barn som allerede er i gang med lokale strandryddeaksjoner. Derfor ønsker vi å gi en premie til alle klassene som er ute og gjør en ekstra miljøinnsats denne våren, sier daglig leder Are Shaw Waage i Miljøagentene.

- Vi ryddet bort litt i fjor, men det er fortsatt mye som gjenstår. Derfor er vi så glad for å være på lag med Miljøagentene, og at vi sammen kan invitere landets 5.klassinger til et hemmlig oppdrag, nemlig å rydde havplast langs kysten og få betalt for det, sier Kristine Eia Kirkholm, PR- og informasjonsansvarlig i FINN.no

For mer informasjon, kontakt: 

Rasmus Norsted, kommunikasjonsrådgiver i Miljøagentene, 922 81 769 eller rasmus@miljoagentene.no

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Last ned bilde
Last ned bilde
Daglig leder i Miljøagentene, Are Shaw, oppfordrer landets 5.klassinger til å melde seg på Oppdrag Havplast.
Daglig leder i Miljøagentene, Are Shaw, oppfordrer landets 5.klassinger til å melde seg på Oppdrag Havplast.
Last ned bilde
Last ned bilde

Lenker

Om FINN.no

FINN.no
FINN.no
Grensen 5-7
0159 Oslo

+47 22 86 44 10http://www.finn.no

Vi er der for deg når du skal selge hytta di, når du er på jakt etter en pent brukt sofa, når du skal fly billigst mulig til Praha, når dere er enige om at dere trenger en større bil, når du er moden for et karriereskifte og for mange andre anledninger.

FINN er Norges største markedsplass. Skal du kjøpe eller selge, stort eller smått, så er FINN.no stedet.

Vil du vite mer om menneskene bak produktet FINN.no - og litt om hva vi driver med så besøk oss gjerne på http://hjemmehos.finn.no

Følg saker fra FINN.no

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra FINN.no på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra FINN.no

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom