Amedia

Merli skal lede Amedia Distribusjon

Del

Ingar Tøien Merli er ansatt som ny administrerende direktør i Amedia Distribusjon AS.

Ingar Tøien Merli, Administrerende direktør i Amedia Distribusjon AS.
Ingar Tøien Merli, Administrerende direktør i Amedia Distribusjon AS.

Amedia Distribusjon har en omsetning på vel 550 millioner kroner og mer enn 1.100 ansatte med innleide distributører fordelt på 15 selskaper. 

Ingar Tøien Merli (45) har lang erfaring innen distribusjon. Han kommer fra stillingen som direktør for operasjon. Før dette var han regiondirektør i Amedia distribusjon. Merli etablerte i 2004 Romerike Mediadistribusjon AS og har vært administrerende direktør for selskapet siden. Han har også hatt lederansvar i flere distribusjonsselskaper tidligere, samt en fortid som leder i Aftenposten distribusjon. 

Merli har også jobbet mye med konsulentvirksomhet innen logistikk og organisasjonsutvikling på tvers av mediekonsernene i Norge. 

– Jeg er fantastisk glad for at Ingar har sagt ja til denne utfordringen. Med ham har Amedia fått en erfaren leder med stor kunnskap, arbeidskapasitet og utviklingsevner. Jeg er overbevist om at vi har fått den lederen som evner å bringe distribusjonen gjennom den krevende transformasjon fra avisbud til logistikk, sier Amedias konserndirektør John Kvadsheim. 

– Med så mange dyktige medarbeidere og en ambisiøs strategiplan skal vi lykkes med akkurat dette. Det vil også være svært viktig å videreføre det gode forholdet selskapet har til sine kunder og samarbeidspartnere. Sammen går vi inn i en spennende periode, og med organisasjonens solide kompetanse skal vi videreutvikle vår logistikk og sørge for kundevennlige løsninger av høy kvalitet. Jeg gleder meg veldig til å ta fatt på en spennende jobb i et marked som er i stor endring både i Norge og på verdensbasis, sier Merli.

Bilder

Ingar Tøien Merli, Administrerende direktør i Amedia Distribusjon AS.
Ingar Tøien Merli, Administrerende direktør i Amedia Distribusjon AS.
Last ned bilde

Om Amedia

Amedia
Amedia
Akersgata 34
0107 Oslo

22 00 90 00http://www.amedia.no

Amedia er landets største utgiver av lokale medier. Daglig når konsernets medier 1,9 millioner lesere.

Amedias redaksjonelle medarbeidere er hver dag til stede i lokalsamfunn over hele landet for å rapportere om det som skjer. Samtidig bidrar våre selgere til å skape lokale markedsplasser gjennom å koble lokale næringsdrivende med kunder. Sammen dekker disse funksjonene vårt samfunnsoppdrag i alle lokalesamfunn hvor Amedia er til stede. Verdiene som ligger til grunn for Amedias tolking av samfunnsoppdraget finner man i vår forretningsidé og vår utgivererklæring.

Følg saker fra Amedia

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Amedia på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Amedia

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom