EVRY

Mer innovasjon og bedre tjenester til digitale medarbeidere i SpareBank 1

Del

(Oslo, 12. november 2018) Et nytt samarbeid om digitale arbeidsplasstjenester skal gi mer innovasjon og bedre tjenester for ansatte i SpareBank 1-alliansen. Det er ambisjonen når SpareBank 1 nå inngår en fireårig avtale hvor EVRY skal levere server- og klientdrift, og hvor alliansebankene har opsjoner på blant annet beredskapsløsninger, private og offentlige skytjenester.

Pål Gjermstad, Innkjøpsdirektør i Sparebank 1, og Stein Arthur Andersen, SVP Sales, EVRY
Pål Gjermstad, Innkjøpsdirektør i Sparebank 1, og Stein Arthur Andersen, SVP Sales, EVRY

EVRY skal levere en tjeneste som sikrer at nærmere 8.000 brukere i SpareBank 1 får en effektiv arbeidshverdag med tilgang til moderne teknologiske hjelpemidler på en sikker og stabil måte.

«I en digital tidsalder er det viktig at medarbeiderne kan arbeide og samhandle når og hvor som helst, bevege seg sømløst mellom PC og mobiltelefon, få rask og sikker tilgang til de apper og verktøy man trenger for å utføre jobben på en profesjonell og effektiv måte. Gjennom en forsterket samarbeidsmodell med EVRY skal vi sikre mer innovasjon og bedre tjenester til brukerne», sier prosjektleder Fredrik Angell i SpareBank 1.

«Vi er glade for at SpareBank 1 har vist oss fornyet tillit og forlenget samarbeidet med EVRY. Denne avtalen er viktig for EVRY, og viser at vi evner å fornye oss, tenke nytt og skape fleksible tjenester som har høy verdi for SpareBank 1 sine medarbeidere», sier konserndirektør Wiljar Nesse i EVRY Financial Services. 

Tjenesten bygger på EVRYs tjenestekonsept «Workspace» som er markedets ledende plattform for digitale arbeidsplasser. Konseptet benyttes av om lag 150.000 brukere i Norden, og forbedres kontinuerlig gjennom en rullerende utviklingsplan. Tjenestene kan tilpasses kundenes IT-policy og tilhørende krav til sikkerhet, kostnadseffektivitet og kontroll på klienttjenestene.

EVRY har dessuten et dedikert leveranseteam for SpareBank 1 som nå forsterkes med kompetanse på blant annet skytjenester og automatisering. Gjennom en videreutviklet samhandlingsmodell vil EVRY sikre at ressurser som skal være mer tilstede og tilgjengelig hos selskapene i SpareBank 1-alliansen, for å sikre gode prosesser som understøtter kvalitet på drift, proaktiv utvikling og forvaltning av tjenestene. EVRYs ressurser skal også bidra med støtte til forretningen, og til modernisering av server- og klienttjenestene.

Denne avtalen, som er en fornyelse av en eksisterende avtale, gjelder til 31.12. 2022 og har en verdi på om lag NOK 170 millioner. SpareBank 1 Banksamarbeidet DA har også en opsjon på forlengelse av avtalen med inntil syv år til 31.12 2029. Etablerte tjenester og utviklingsplaner støtter SpareBank 1 sine strategiske prioriteringer.

Kontaktpersoner:

Geir Remman, VP Group Communications, EVRY, tel. +47 970 55 017

Ida Håvik, Head of Communications, Sparebank 1, tel +47 975 22 627

Nøkkelord

Bilder

Pål Gjermstad, Innkjøpsdirektør i Sparebank 1, og Stein Arthur Andersen, SVP Sales, EVRY
Pål Gjermstad, Innkjøpsdirektør i Sparebank 1, og Stein Arthur Andersen, SVP Sales, EVRY
Last ned bilde

Lenker

Om EVRY

EVRY
EVRY
Snarøyveien 30 A
1360 Fornebu

+47 23 14 50 00https://www.evry.no

Om EVRY

EVRY er et ledende nordisk IT-tjeneste og programvareselskap med mer enn 10 000 kunder i privat og offentlig sektor. Over fem millioner mennesker i Norden bruker daglig løsninger levert av EVRY. Gjennom en sterk lokal tilstedeværelse med dyp teknologisk og forretningsmessig innsikt er EVRY en pådriver i kundenes innovasjon og fornyelse. EVRY hadde i 2016 en omsetning på NOK 12,2 milliarder og 8 500 ansatte i 9 land. Hovedkontoret ligger på Fornebu utenfor Oslo og selskapets aksjer er notert på Oslo Børs. www.evry.com.Følg saker fra EVRY

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra EVRY på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra EVRY

Sterkt årsresultat og kontantstrøm sammen med betydelig vekst i ordrereserve8.2.2019 07:00:13Pressemelding

(Fornebu, 8. februar 2019): EVRY rapporterte en samlet omsetning for fjerde kvartal 2018 på NOK 3 413 millioner, tilsvarende organisk vekst på 0,4 %. For året 2018 leverte EVRY organisk vekst på 3.0%, som tilsvarer en total omsetning på NOK 12 912 millioner, sammenlignet med NOK 12 596 millioner i 2017. EBITA* for fjerde kvartal var NOK 475 millioner (13,9 %), sammenlignet med NOK 495 millioner (14,5 %) i fjerde kvartal 2017. EBITA-marginen* for året 2018 endte i tråd med guiding på 12,3 % (NOK 1 582 millioner), sammenlignet med 12,5 % (NOK 1 569 millioner) i 2017.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom