Ving Norge

Mer enn 7 av 10 høstferie solgt

Del

Allerede samme uke som skolene er i gang etter sommerferien, er høstferien utsolgt for charter fra flere flyplasser.

Mange ønsker å reise bort til sol og varme i skolens høstferie.
Mange ønsker å reise bort til sol og varme i skolens høstferie.

Norges største reisearrangør Ving melder om stor etterspørsel på reiser i uke 40 og 41.

– Ja, det har gått unna den siste tiden. Høstferiene våre er alt utsolgt fra flere flyplasser, som Molde, Kristiansand og Kristiansund. Alt i alt er mer enn 7 av 10 reiser allerede solgt, forteller kommunikasjonsdirektør i Ving, Tonje Løkaas Fossum.

Etter en litt halvveis norsk sommer er det tydelig at mange ønsker seg en uke med sol og sommer før vinteren setter inn for fullt.  Og det er først og fremst Kanariøyene som lokker, spesielt Gran Canaria og Tenerife. Men mange velger også å legge høstferien til Middelhavet, som Mallorca og Hellas, forteller kommunikasjonsdirektøren.

– Sesongen i Middelhavet varer til midten av oktober, så det er fortsatt godt og varmt der på den tiden, sier Løkaas Fossum, som forteller at det fortsatt er håp for de som ikke har vært like tidlig ute med bestilling av høstferien.

– Vi har fortsatt noe ledig kapasitet på charter fra flere flyplasser. Og om charterflyene er fulle, har vi også et stort utvalg av reiser med rutefly, både til Middelhavet, til storbyer og for de som vil reise enda lengre bort, som for eksempel Dubai. Da får du stor valgfrihet i forhold til avreisedag og reiselengde, samtidig som du beholder tryggheten det er å bestille en pakkereise, avslutter Tonje Løkaas Fossum.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Mange ønsker å reise bort til sol og varme i skolens høstferie.
Mange ønsker å reise bort til sol og varme i skolens høstferie.
Last ned bilde
Last ned bilde

Om Ving Norge

Ving Norge
Ving Norge
Dronning Eufemiasgate 16
0191 Oslo

08888http://www.ving.no

Ving er Norges største reisearrangør med reiser til mer enn 170 reisemål i over 40 land. Ving arrangerer charterreiser, fleksible pakkereiser med rutefly, i tillegg til flybilletter og hotell for de som vil reise på egen hånd. Reisene selges via internett, telefon, i egne butikker samt utvalgte reisebyråer over hele landet.

Ving Norge AS har 89 ansatte og over 400 000 reisende årlig. Ving Norge AS inngår i det internasjonale reisekonsernet Thomas Cook Group plc som er børsnotert i London.

Følg saker fra Ving Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Ving Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Ving Norge

Fem reisetrender for 201810.1.2018 08:50Pressemelding

Trend 1: Østre Middelhavet øker mest sommeren 2018 Sommeren 2018 blir en skikkelig Hellas-sommer. Hellas har alltid vært et populært reisemål for nordmenn, men sommeren 2018 blir ekstra bra. – Av våre gjester velger hele 35 prosent seg Hellas denne sommeren, og de aller fleste reiser til Rhodos og Kreta, sier informasjonssjef i Ving, Siri Røhr-Staff Flere nordmenn får også øynene opp for Kroatia, og landet har blitt et svært populært reisemål de siste årene. Kroatia er nå det tredje største ferielandet fra Norge med 8 prosent av totalkapasiteten. – Tyrkia har også hatt en kraftig oppgang. Vi ser en økning i markedet vårt på 70 prosent, og bestillingene tikker stadig inn. Det synes vi er svært gledelig. Jeg tror mange har savnet Tyrkia som reisemål, sier Siri Røhr-Staff. I tillegg til disse klassikerne på charter-programmet er Montenegro en nyhet hos Ving denne sommeren. – Montenegro er en spennende charter-nyhet som jeg tror det norske publikum kommer til å ta vel imot. Der er også pri

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom